Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Ardex R1C renovatiepleister wandstuc

Per 25 kilo

Vanaf 93,95

Vul je aantal m² in -> bekijk je aantal en prijs -> bestel direct

Aantal m² *

Min: 1

Aantal zakken à 25 kilo *

Jouw voordeelprijs *

Nodig bij dit product

Geen producten gevonden
Nodig bij dit product
Geen producten gevonden

Ardex R1C renovatiepleister is een wandstuc dat wordt gebruikt om wanden uit te vlakken. Zodat deze geschikt zijn voor de toepassing van onze beton ciré. Ardex R1C is ook toepasbaar in natte ruimtes.

Kenmerken:
• Bevat cement.
• Voor het gletten (voegen dicht zetten) en pleisteren van wanden en plafonds in de renovatie en in de nieuwbouw.
• Handig voor uitvlakken van bijvoorbeeld tegels, gipsplaten of gipsblokken.
• 
Spanningsarm, scheur vrij en zeer sterk.
• Voor laagdiktes tot 10 mm.
• Klinkt niet in.
• Gemakkelijk te verwerken.
• Uitstekende hechting.
• Te gletten zonder te schuren.
• Zuinig in het verbruik.
• In alle laagdiktes de volgende dag al verder te bewerken.

Ardex R1C wandstuc is ideaal voor het gletten (voegen dichtzetten) en pleisteren van wanden en plafonds. Vervolgens wordt aangebracht: behang, verf, sierpleisters, decoratieve pleister en andere wandbedekkingen. Vullen van scheuren, gaten, sleuven en naden bij gipskartonplaten. Alleen binnen te gebruiken!

Voor het gletten en pleisteren van wanden en plafonds bij renovatie en nieuwbouw. Onontbeerlijk bij renovatie – de pleister voor elke toepassing! Ardex R1C is de ultieme pleister, als het om renovatie van wand- en plafondoppervlakken binnen gaat. Uiteenlopende klussen zoals het pleisteren van allerlei ondergronden, het dichten van kabelsleuven en het vullen van gaten kunnen comfortabel met één product worden uitgevoerd. Het geheim: op alle gangbare ondergronden is voorstrijken niet nodig. Dit bespaart tijd tijdens renovatiewerkzaamheden!

Geschikt voor

Doe-het-zelver, Professioneel

Aanbrengen

Spaan, Spackmes

Basis

Poederbasis

Componenten

1-component

Ondergronden

Beton, Cement, Hout, Steen, Zandcement

Binnen of buiten

Binnen

Glansgraad

Mat

Rendement

25 m² per 25 kilo

Overschilderbaar

Na circa 40 minuten

Uitgehard

Na minimaal 24 uur

Rocks Colours, uitblinkers voor binnen & buiten

Rocks Colours is een A-merk online leverancier van hoogwaardige interieur en exterieur uitblinkers, zoals frisse verfsoorten, beitsen, beton ciré, oliën, pigment poeders, primers, coatings en handige gereedschappen. De producten worden zorgvuldig per bestelling op maat gemaakt en einde van elke werkdag uitgeleverd aan onze klanten.

Digitale kleurenwaaier
Onze webshop biedt een slimme digitale kleurenwaaier waar je met enkele klikjes op jouw gewenste kleur en product uit komt. Van elke kleurstaal hebben we een gedetailleerde foto van de werkelijke kleur gemaakt.

Vragen over het gebruik van een product? WhatsApp tussen 09.00 tot 21.00 uur
Omdat we veel waarde hechten aan een duidelijke uitleg van onze producten mag je ons altijd appen, als je een vraag hebt over het gebruik van een product in onze webshop. Onze productspecialisten doen dat 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur als het gaat over producteigenschappen, toepassingen en het gebruik daarvan.

Vragen over een levering? Mail onze klantenservice binnendienst
Heb je een vraag over de levering van een bestelling, mail dan je vraag, voorzien van je naam + bestelnummer aan info@rockscolours.nl. Onze klantenservice binnendienst zal je vraag over je bestelling tijdens werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur beantwoorden.

Ben je zakelijk gebruiker en bestel je vaker grotere hoeveelheden? Bekijk dan bovenaan deze pagina de link naar zakelijk gebruik.

WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: