Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Beton ciré coating

Per liter
Aanbieding!

Vanaf  59,95

Nodig bij dit product

Nodig bij dit product

Beton ciré coating is een water gebaseerde 2-componenten coating voor het beschermen van beton ciré producten. Door een speciale samenstelling is de coating geschikt voor het beschermen van meubels, wanden, vloeren etc. Ook te gebruiken voor het beschermen van beton ciré in de natte cel.

Na het aanbrengen van de Beton Ciré wacht je minimaal 24 uur met het aanbrengen van de coating. Voor het beste resultaat is het oppervlak helemaal opgedroogd. Wanneer je de coating hebt aangebracht kan je het na ongeveer 2 uur drogen verder bewerken.

Geschikt voor

Doe-het-zelver, Professioneel

Aanbrengen

Roller, Spackmes

Basis

Waterbasis

Componenten

2-componenten

Binnen of buiten

Binnen

Dekkend of transparant

Transparant

Glansgraad

Mat

Rendement

5 m² per liter

Kras en slijtvast

Ja

Overschilderbaar

Tussen 2 – 12 uur

Stofdroog

Na circa 6 – 8 uur

Uitgehard

Na circa 7 dagen

Handleiding

  • Bereid de ondergrond goed voor en zorg ervoor dat deze schoon en droog is en vrij van stof, olie en was.
  • Meet de temperatuur. Tijdens het aanbrengen en drogen van de coating moet de bodem- en materiaaltemperatuur minstens 15 graden te zijn.
  • Schud component A goed door voordat je hem mengt met component B. De mengverhouding is 1:4. Hoe het precies moet staat in de handleiding.
  • Gelukt? Giet het geheel vervolgens door de filter, zodat je geen vliesjes in de coating hebt. De coating hoeft niet verdund te worden.
  • Meng niet meer dan je binnen 4 uur kan gebruiken en breng de coating vervolgens gelijkmatig aan met een vachtroller.

Hoeveel heb je nodig?
Je hebt ongeveer 1 liter per 5 m2 nodig.

Wat is de droogtijd?

  • Na het aanbrengen van de beton ciré wacht je minimaal 24 uur met het aanbrengen van de coating. Voor het beste resultaat is het oppervlak helemaal opgedroogd. Wanneer je de coating hebt aangebracht kan je het na ongeveer 2 uur drogen verder bewerken.
  • Wil je een tweede laag aanbrengen? Dat doe je binnen 12 uur na het aanbrengen van de eerste laag.
  • Na 48 uur is het product voor 80% opgedroogd en kan het oppervlak voorzichtig worden gebruikt.
  • Na 7 dagen is de volledige duurzaamheid en bestendigheid tegen chemicaliën bereikt. Hoe lager de temperatuur, hoger de luchtvochtigheid en slechter de ventilatie, hoe langer het duurt voor de coating is opgedroogd. Het oppervlak mag gedurende de eerste drie dagen niet nat worden gemaakt.

Hoe bewaar je de beton ciré coating het beste?
De beton ciré coating is 12 maanden ongeopend houdbaar als je het op een droge en koele plek bewaren. Na het openen en mengen is deze coating slechts beperkt houdbaar. Heb je niet alles nodig, meng dan niet alles in een keer en houd de mengverhouding van 1:4 aan.

Rocks Colours, uitblinkers voor binnen & buiten

Rocks Colours is een A-merk online leverancier van hoogwaardige interieur en exterieur uitblinkers, zoals frisse verfsoorten, beitsen, beton ciré, oliën, pigment poeders, primers, coatings en handige gereedschappen. De producten worden zorgvuldig per bestelling op maat gemaakt en einde van elke werkdag uitgeleverd aan onze klanten.

Digitale kleurenwaaier
Onze webshop biedt een slimme digitale kleurenwaaier waar je met enkele klikjes op jouw gewenste kleur en product uit komt. Van elke kleurstaal hebben we een gedetailleerde foto van de werkelijke kleur gemaakt.

Vragen over het gebruik van een product? WhatsApp tussen 09.00 tot 21.00 uur
Omdat we veel waarde hechten aan een duidelijke uitleg van onze producten mag je ons altijd appen, als je een vraag hebt over het gebruik van een product in onze webshop. Onze productspecialisten doen dat 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur als het gaat over producteigenschappen, toepassingen en het gebruik daarvan.

Vragen over een levering? Mail onze klantenservice binnendienst
Heb je een vraag over de levering van een bestelling, mail dan je vraag, voorzien van je naam + bestelnummer aan info@rockscolours.nl. Onze klantenservice binnendienst zal je vraag over je bestelling tijdens werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur beantwoorden.

Ben je zakelijk gebruiker en bestel je vaker grotere hoeveelheden? Bekijk dan bovenaan deze pagina de link naar zakelijk gebruik.

WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: