Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Beton ciré primer

Per liter
Aanbieding!

Vanaf Oorspronkelijke prijs was:  29,95.Huidige prijs is:  26,95.

Nodig bij dit product

Nodig bij dit product

De beton ciré primer van ROCKS Colours is speciaal ontwikkeld voor het voorbereiden van ondergronden voor het gebruik van beton stuc. Juist de beton ciré primer zorgt voor een gelijkmatige zuiging van de ondergrond en geeft hierdoor een betere dekking van je eindafwerking. Ideaal voor zuigende ondergronden zoals gips of gesausde wanden. Breng de beton ciré primer aan met een brede kwast of roller.

Beton ciré is kant-en-klaar en kan gebruikt worden voor de afwerking van wanden, vloeren, meubels etc. Door het gebruik van natuurlijke materialen is de beton ciré natuurvriendelijker dan cementgebonden beton stuc. De beton ciré wordt in de gewenste kleur geleverd in pasta vorm, waardoor toevoeging van pigment en vloeistof niet meer nodig is. Je kan direct aan de slag met het materiaal en het is daardoor zeer makkelijk in gebruik! Daarnaast is de beton ciré ook geschikt voor gebruik in de badkamer of toilet.

De beton ciré kan worden toegepast op vele ondergronden zoals tegels, beton, bestaande kalk- of cementpleisters, gips, hout etc. Breng bij voorkeur altijd één van onze primers aan als onderlaag voor een goede dekking en hechting. De beton ciré wordt geleverd in 100% gerecyclede emmers. Voor een optimaal resultaat in minimaal 2 lagen aanbrengen.

Inhoud in liter

1 liter

Geschikt voor

Doe-het-zelver, Professioneel

Aanbrengen

Kwast, Roller

Basis

Waterbasis

Componenten

1-component

Ondergronden

Beton, Cement, Hout, Steen

Binnen of buiten

Binnen

Dekkend of transparant

Transparant

Glansgraad

Glans

Rendement

10 m² per liter

Overschilderbaar

Na circa 24 uur

Uitgehard

Na circa 24 uur

Stofdroog

Na minimaal 12 uur

Handleiding

  • Zorg voor een stofvrije, vetvrije en droge ondergrond.
  • Roer de primer goed door.
  • Pak je favoriete kwast of roller erbij voor het mooiste resultaat en breng het product aan op het oppervlak. Je kan de primer eventueel verdunnen 10% water.
  • Laat de primer 6 tot 12 uur drogen. Hoe snel het product is opgedroogd hangt af van de temperatuur en de luchtvochtigheid in je huis.
  • Als de primer helemaal droog is, dan heb je een perfecte basis voor de Beton Ciré.
  • Reinig eerst je kwast voor je de Beton Ciré aanbrengt.

Hoeveel heb je nodig?
Voor een goede basis gebruik je ongeveer 1 liter van de Beton Ciré Primer voor 10 m2. Dit is ook afhankelijk van hoe poreus je ondergrond is.

Wat is de droogtijd?
Voordat je aan de slag kan met de Beton Ciré laat je de primer goed drogen. Wacht 6 tot 12 uur om ervoor te zorgen dat de ondergrond volledig is opgedroogd. Hoe snel de Beton Ciré primer is opgedroogd hangt af van de laagdikte, temperatuur en luchtvochtigheid in je huis. Als de ondergrond volledig droog is, kan je aan de slag met de Beton Ciré.

Hoe bewaar je de Beton Ciré primer het beste?
De primer is ongeopend 12 maanden houdbaar in een droge en koele omgeving. Voorkom dat de primer bevriest, dus bewaar hem bijvoorbeeld niet in een onverwarmde schuur.

Rocks Colours, uitblinkers voor binnen & buiten

Rocks Colours is een A-merk online leverancier van hoogwaardige interieur en exterieur uitblinkers, zoals frisse verfsoorten, beitsen, beton ciré, oliën, pigment poeders, primers, coatings en handige gereedschappen. De producten worden zorgvuldig per bestelling op maat gemaakt en einde van elke werkdag uitgeleverd aan onze klanten.

Digitale kleurenwaaier
Onze webshop biedt een slimme digitale kleurenwaaier waar je met enkele klikjes op jouw gewenste kleur en product uit komt. Van elke kleurstaal hebben we een gedetailleerde foto van de werkelijke kleur gemaakt.

Vragen over het gebruik van een product? WhatsApp tussen 09.00 tot 21.00 uur
Omdat we veel waarde hechten aan een duidelijke uitleg van onze producten mag je ons altijd appen, als je een vraag hebt over het gebruik van een product in onze webshop. Onze productspecialisten doen dat 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur als het gaat over producteigenschappen, toepassingen en het gebruik daarvan.

Vragen over een levering? Mail onze klantenservice binnendienst
Heb je een vraag over de levering van een bestelling, mail dan je vraag, voorzien van je naam + bestelnummer aan info@rockscolours.nl. Onze klantenservice binnendienst zal je vraag over je bestelling tijdens werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur beantwoorden.

Ben je zakelijk gebruiker en bestel je vaker grotere hoeveelheden? Bekijk dan bovenaan deze pagina de link naar zakelijk gebruik.

WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: