Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Beton ciré reinigingsmiddel

Per liter
Aanbieding!

Vanaf Oorspronkelijke prijs was:  26,95.Huidige prijs is:  23,95.

Nodig bij dit product

Nodig bij dit product

Beton ciré reinigingsmiddel

Een speciale actieve reiniger voor de eind- en onderhoudsreiniging van beton ciré vloeren en wanden. Het is afgewerkt met een 2K-PU coating die dient als een zeer slijtvaste toplaag. Dit zorgt dus voor de optimale bescherming van je beton ciré.

Gebruik het beton ciré Reinigingsmiddel voor het dagelijkse dweilen of poetsen.
• Voeg een scheutje reinigingsmiddel toe aan warm/lauw water.
• Vervolgens kan je met deze oplossing het oppervlak schoonmaken.
• Zorg vooraf dat het oppervlak goed stofvrij is!

Beton ciré
Een kant-en-klare pasta die gebruikt kan worden voor de afwerking van wanden, vloeren, meubels etc. Door het gebruik van natuurlijke materialen is het natuurvriendelijker dan cementgebonden beton ciré. We leveren de betonlook stuc in de gewenste kleur in pasta vorm, waardoor toevoeging van pigment en vloeistof niet meer nodig is. Je kan direct aan de slag met het materiaal en het is daardoor zeer makkelijk in gebruik! Daarnaast is de set ook geschikt voor gebruik in de badkamer of het toilet.

Waarom ROCKS Colours?
Wij onderscheiden ons door het gebruik van 100% ecologische en CO² neutrale producten. Omdat onze verf een natuurvriendelijker product is dan verfsoorten op basis van chemische stoffen kan je met een nog beter gevoel je huis verfraaien! Daarnaast is onze verf en beton ciré van zeer goede kwaliteit en dat zie je. Ook gaat onze service net dat stapje verder. Onze specialisten staan voor je klaar om je advies te geven over zowel de kleuren als de benodigde materialen.

Inhoud in liter

1 liter

Handleiding

Hoe gebruik je het Beton Ciré reinigingsmiddel?

  • Maak het oppervlak stofvrij.
  • Vul vervolgens een emmer met (lauw)warm water.
  • Voeg een scheutje reinigingsmiddel toe aan het water en roer het even door.
  • Maak met dit sopje en een doekje of dweil het oppervlak goed schoon en laat het vervolgens opdrogen.
  • Herhaal dit riedeltje zo vaak je wilt. Dagelijks mag, maar dat hoeft echt niet.

Hoeveel heb je nodig?
Met een scheutje reinigingsmiddel in een emmer met (lauw)warm water heb je ruim voldoende sop om je oppervlak goed te reinigen.

Hoe bewaar je het Beton Ciré reinigingsmiddel het beste?
Ongeopend is het Beton Ciré reinigingsmiddel 12 maanden houdbaar, als je het op een droge en koele plek bewaart.

Rocks Colours, uitblinkers voor binnen & buiten

Rocks Colours is een A-merk online leverancier van hoogwaardige interieur en exterieur uitblinkers, zoals frisse verfsoorten, beitsen, beton ciré, oliën, pigment poeders, primers, coatings en handige gereedschappen. De producten worden zorgvuldig per bestelling op maat gemaakt en einde van elke werkdag uitgeleverd aan onze klanten.

Digitale kleurenwaaier
Onze webshop biedt een slimme digitale kleurenwaaier waar je met enkele klikjes op jouw gewenste kleur en product uit komt. Van elke kleurstaal hebben we een gedetailleerde foto van de werkelijke kleur gemaakt.

Vragen over het gebruik van een product? WhatsApp tussen 09.00 tot 21.00 uur
Omdat we veel waarde hechten aan een duidelijke uitleg van onze producten mag je ons altijd appen, als je een vraag hebt over het gebruik van een product in onze webshop. Onze productspecialisten doen dat 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur als het gaat over producteigenschappen, toepassingen en het gebruik daarvan.

Vragen over een levering? Mail onze klantenservice binnendienst
Heb je een vraag over de levering van een bestelling, mail dan je vraag, voorzien van je naam + bestelnummer aan info@rockscolours.nl. Onze klantenservice binnendienst zal je vraag over je bestelling tijdens werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur beantwoorden.

Ben je zakelijk gebruiker en bestel je vaker grotere hoeveelheden? Bekijk dan bovenaan deze pagina de link naar zakelijk gebruik.

WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: