Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Beton ciré staal grijs set 5 m²

5 kilo, 2×1 liter
Aanbieding!

Vanaf  159,95

Nodig bij dit product

Nodig bij dit product

Beton ciré staal grijs set 5 m² is een decoratieve betonstuc die steeds populairder wordt in interieurontwerp vanwege de gave uitstraling en duurzaamheid. Het kan worden gebruikt op vloeren, muren en zelfs meubels om een ruwe en stoere look te creëren.

Beton ciré staal grijs set 5 m² is een moderne en trendy keuze voor elk interieur. Beton ciré staal grijs set 5 m² is een veelzijdige kleur de past bij verschillende interieurstijlen en kan gecombineerd worden met verschillende materialen en kleuren. Beton ciré in staal grijs kan gebruikt worden voor diverse oppervlakken zoals: vloeren, muren, keukenbladen, badkamers en nog veel meer.

De kleur staal grijs is een tijdloze keuze die past bij zowel moderne als traditionele interieurs. Het heeft een neutrale uitstraling die niet snel verveelt, maar toch een eigentijdse sfeer creëert. Door beton ciré in de kleur staal grijs toe te passen, krijgt het interieur een stoer en industrieel karakter.

Beton ciré staal grijs set 5 m² kan goed gecombineerd worden met verschillende kleuren en materialen. Het past bijvoorbeeld goed bij wit, zwart, grijs, blauw, groen en beige tinten. Ook hout, staal en glas zijn materialen die goed samengaan met Beton ciré staal grijs set 5 m² .

Beton ciré staal grijs set 5 m² is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Het materiaal is sterk, slijtvast en kan goed tegen vocht en vuil. Dit maakt het zeer geschikt voor oppervlakken die intensief gebruikt worden, zoals vloeren en keukenbladen.

Of je nu een modern of traditioneel interieur hebt, Beton ciré staal grijs set 5 m²  is een tijdloze en trendy keuze. Het creëert een eigentijdse sfeer en past bij verschillende kleuren en materialen.

Door het gebruik van natuurlijke materialen is de Beton ciré staal grijs set 5 m² natuurvriendelijker dan cementgebonden beton ciré. De beton ciré Venice set 5 m² incl. primer en coating wordt in de gewenste kleur geleverd in pasta vorm, waardoor toevoeging van pigment en vloeistof niet meer nodig is. Je kan direct aan de slag met het materiaal en is daardoor zeer makkelijk in gebruik!

Beton ciré staal grijs set 5 m² incl. primer en coating van ROCKS Colours is een kant-en-klaar product dat gebruikt kan worden voor de afwerking.

Speciale set voor Beton ciré staal grijs set 5 m² met als inhoud:

  • Beton ciré 5 kilo
  • 1 liter beton ciré primer
  • 1 liter beton ciré coating

Daarnaast is de Beton ciré staal grijs set 5 m² van ROCKS Colours ook geschikt voor gebruik in de badkamer of toilet. Breng hiervoor als beschermlaag de beton stuc coating aan. Gebruik voor een glad en strak resultaat de RVS spackmes voor zowel de 1e als 2e laag. Voor een gewolkt effect gebruik je de RVS marmer spaan of de kunststof spaan voor de 2e laag.

Beton ciré staal grijs set 5 m² kan worden toegepast op vele ondergronden zoals tegels, beton, bestaande kalk- of cementpleisters, gips, hout etc. Breng bij voorkeur altijd één van onze ecoprimers aan als onderlaag voor een goede dekking en hechting. Onze producten leveren we in 100% gerecyclede emmers. Voor een optimaal resultaat in minimaal 2 lagen aanbrengen.

Je kan direct aan de slag met het materiaal en is daardoor zeer makkelijk in gebruik! Uiteraard kan je ook per kilo bestellen.
Let op: voor het aanbrengen over tegels moet de wand eerst vlak gemaakt worden met bijvoorbeeld wandstuc van Ardex.

Geschikt voor

Doe-het-zelver, Professioneel

Aanbrengen

Roller, Spaan, Spackmes

Basis

Waterbasis

Componenten

1-component

Ondergronden

Asfalt, Beton, Cement, Hout, Steen

Ruimtes

, , , , , , , , ,

Binnen of buiten

Binnen

Dekkend of transparant

Dekkend

Glansgraad

Mat

Rendement

1 m² per kilo (2 lagen)

Stofdroog

Na minimaal 12 uur

Overschilderbaar

Na circa 24 uur

Uitgehard

Na circa 5 dagen

Handleiding

Verbruik
• Ca. 1 m² per kg in 2 lagen

Verdunnen
• Nee

Voordelen beton ciré:
• Geschikt voor natte ruimtes
• Gebruikersvriendelijk
• Op kleur geleverd
• Kant-en-klaar voor gebruik
• Duurzaam

Aanbrengen beton ciré set:
Stap 1: Breng de beton ciré primer aan met een schuim- of vachtroller, bij een sterk zuigende ondergrond kunt u deze verdunnen met maximaal 100% water.
Stap 2: Brengt met een RVS spackmes of spaan de 1e laag beton ciré aan in een gelijkmatige dikte. Probeer hierbij een korreldikte te hanteren.
Stap 3: Wanneer de 1e laag handdroog is brengt u met hetzelfde RVS spackmes of spaan de 2e laag beton ciré op in een gelijkmatige dikte. Probeer ook bij deze laag een korreldikte aan te houden. De 2e laag is uiteindelijk bepalend voor de uitstraling en structuur.
Stap 4: Wanneer de 2e laag droog is (minimaal 12 uur) kunt u deze schuren. Gebruik hiervoor schuurpapier met korrel 80 of 120 en bij voorkeur schuren met een excentrisch roterende schuurmachine. Na het schuren maakt u de beton ciré stofvrij met een droge doek of hand stoffer, en brengt u de stuc coating aan. Dit kunt optioneel in 2 lagen aanbrengen.

Rocks Colours, uitblinkers voor binnen & buiten

Rocks Colours is een A-merk online leverancier van hoogwaardige interieur en exterieur uitblinkers, zoals frisse verfsoorten, beitsen, beton ciré, oliën, pigment poeders, primers, coatings en handige gereedschappen. De producten worden zorgvuldig per bestelling op maat gemaakt en einde van elke werkdag uitgeleverd aan onze klanten.

Digitale kleurenwaaier
Onze webshop biedt een slimme digitale kleurenwaaier waar je met enkele klikjes op jouw gewenste kleur en product uit komt. Van elke kleurstaal hebben we een gedetailleerde foto van de werkelijke kleur gemaakt.

Vragen over het gebruik van een product? WhatsApp tussen 09.00 tot 21.00 uur
Omdat we veel waarde hechten aan een duidelijke uitleg van onze producten mag je ons altijd appen, als je een vraag hebt over het gebruik van een product in onze webshop. Onze productspecialisten doen dat 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur als het gaat over producteigenschappen, toepassingen en het gebruik daarvan.

Vragen over een levering? Mail onze klantenservice binnendienst
Heb je een vraag over de levering van een bestelling, mail dan je vraag, voorzien van je naam + bestelnummer aan info@rockscolours.nl. Onze klantenservice binnendienst zal je vraag over je bestelling tijdens werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur beantwoorden.

Ben je zakelijk gebruiker en bestel je vaker grotere hoeveelheden? Bekijk dan bovenaan deze pagina de link naar zakelijk gebruik.

WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: