Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Betoncire wc

Wil je graag je wc een sterke en stoere uistraling geven? Kies dan onze betoncire wc. Als je kiest voor onze betoncire wc, dan vinden wij dat jij een goede keuze maakt, want onze beton ciré is van hoge kwaliteit en stelt je zeker niet teleur. Wij beschikken over veel verschillende kleuren voor je betoncire wc. Weet jij niet welke betoncire wc kleur je wilt kiezen voor je beton ciré wc? Neem dan gerust contact met ons op, wij kunnen je hier zeker bij helpen. 

Zo kan je ruimtes omtoveren met beton ciré. Betoncire wc is een goede keuze, wanneer je het makkelijk wilt kunnen schoonhouden. Bovendien is betoncire wc waterdicht, waardoor er weinig onderhoud aan is. Kortom, betoncire wc is een goede keuze voor weinig onderhoud en is gemakkelijk schoon te maken. 

Betoncire wc | ROCKS Colours

Betoncire wc

Snelle levering
Groot assortiment
Eenvoudig doe-het-zelf

Kies voor een betoncire wc

Onze beton ciré stucco 1 laags waterdicht is uitstekend inzetbaar voor bijvoorbeeld je trap in huis of op de werkvloer, omdat het krasvrij en is geschikt voor ondergronden die veel worden gebruikt. Je brengt de stucco of betonstuc venice slechts met één laag of meerdere lagen aan. Je kan de structuur zelf bepalen door bijvoorbeeld te kiezen uit een spaan of kwast. (foto is een ruwe tuin terrasvloer). 

Onze betonstuc is een waterdicht component (95 tot 100% volgens fabrikant) wat ervoor zorgt dat er geen water doordringt. Wil je volledige zekerheid bij waterdicht maken, werk dan altijd af met een beton ciré coating. Voor de natte cel in de douche adviseren we een epoxy onderlaag aan te brengen.

Waar is beton ciré wc geschikt voor?

Vloeren, wc’s en badkamers zijn een van de belangrijkste gebieden waar beton ciré veel voor wordt gebruikt. Of je nu een houten vloer, betonnen vloer of zelfs bestaande tegels hebt. Geschikt voor jouw beton ciré trap dus. beton ciré wordt aangebracht om een naadloze en moderne uitstraling te creëren. Het materiaal is duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage, waardoor het in veel ruimtes zeer geschikt is, zoals jouw beton ciré trap.

Naast vloeren is beton ciré kleur ook zeer geschikt voor jouw wanden. het geeft een unieke en industriële uitstraling aan muren, waardoor elke ruimte een mooie look krijgt. 

Een van de meest populaire plekken in huis waar beton ciré kleur wordt toegepast is in de badkamer. Samen met de coating wordt de beton ciré volledig waterdicht en wordt daardoor vaak in de badkamer toegepast. Zo geeft het niet alleen een mooie uitstraling, maar is het ook nog eens effectief. 

Uiteraard zijn beton ciré kleuren ook toe te passen in ruimtes zoals de keuken, woonkamer, slaapkamer of waar dan ook. Kortom, het is een geschikt product voor waar dan ook. Doe eens gek en probeer het zelf uit! Leuk om mee bezig te zijn toch? 

misschien ook interessant:
Nog meer ideeën
EENVOUDIG VOOR ELKE DOE-HET-ZELVER

Onze beton ciré kleuren is zeer geschikt voor elke doe-het-zelver die houd van een leuke klus. Als geen ander product geeft beton ciré een stoer aanblik. Eigenlijk past beton ciré in elk interieur. De betonstuc is daarnaast zéér gebruiksvriendelijk. Zo kan je heel makkelijk met kris- kras bewegingen een mooie betonstructuur aanbrengen. Niet alleen kan je de beton ciré aanbrengen op wanden of vloeren. 

Ook kan je beton ciré verwerken op houten ondergronden zoals een keuken aanrechtblad of een trap. Betonstuc wordt door ons kant-en-klaar geleverd.Beton ciré is eigenlijk stucwerk beton ciré op basis van mortel oftewel beton. Je kunt het aanbrengen in dunne laagjes. Bovendien kan je zo’n laagje van cement eenvoudig aanbrengen. Tegelijkertijd is beton ciré zeer sterk, duurzaam en ook watervast als je het hebt behandeld met onze coating.

Wat heb je nodig

Onze voordelige webshop is voorzien van een handige calculator die je m2 direct uitrekent. Verder heb je nodig:

  • Roerspaan om de pasta soepeler te maken
  • Roller bij een 2 laags
  • RVS spaan
  • Blokkwast (afhankelijk van je structuur wens)

Sinds decennia is ciré betonstuc voor je kamer of slaapkamer en in het bijzonder voor de douche, zeer geschikt. Bovendien is het populair bij jong en oud. Op de één of andere manier brengt het rust in je omgeving als je betonstuc in je badkamer hebt.

Vooral het waterafstotende effect en het missen van naden wat je bij tegels wel hebt, maakt een betonlook muur of vloer in je badkamer of kamer heel bijzonder. Je ziet als het ware één geheel en dat geeft ene extra dimensie aan beton ciré.

Een beton ciré muur (aan te raden met een coating) in de badkamer is vooral vuilwerend en stoot vocht af. Het is een cement muur of vloer in feite met een speciaal effect. Met name in de badkamer kun je ons product Stucco of Venice goed aanbrengen. Het gaat spatten tegen en is makkelijk schoon te houden. 

Konijnenhok verven?
Soms vragen mensen ons welke winkels of online shops producten bieden zoals een konijnenhok en welke beits of verf voor zo’n hok geschikt is. Wij hebben goede ervaringen als het gaat om hokken en rennen die je kan kopen bij de online webshop TuckerCare for animals.

Slimme calculator op onze webshop
Wij willen onze webbouwers bedanken voor het maken en onderhouden van onze webshop. Bekijk hier hun website en hun uitgebreide portfolio.

Met name de calculator op onze site bespaart onze veel antwoorden en gereken bij onze klanten.

Blokhut schilderen of beitsen?
Ook bieden we producten zoals houtbeits, tuinbeits, hardhout oliën voor douglas hout bijvoorbeeld. Ben je op zoek naar een gave blokhut of tuinhuis, neem dan op deze webshop een kijkje. Alle onbehandelde tuinhuizen van deze leverancier kunnen worden voorzien van onze beitsen en oliën, zoals douglas olie of houtbeits.

De waardering van www.rockscolours.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 15 reviews.
WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: