Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Betonverf 2-componenten PU basis transparant

Per kilo
Aanbieding!

Vanaf 139,95

Nodig bij dit product

Nodig bij dit product

De Betonverf 2-componenten PU basis transparant van ROCKS Colours kan worden toegepast als zeer slijtvaste afwerking op steenachtige ondergronden, troffelvloeren, houtenvloeren, chipsvloeren en kunststofoppervlakken. De transparante 2-componenten coating is verkrijgbaar in mat, zijdeglans en glans.

De betonverf is ook beschikbaar in een dekkende en ingekleurde kleurvaste variant. Wil je de dekkende en ingekleurde kleurvaste variant? Kies dan voor de betonverf 2-componenten PU dekkend.

Om de betonverf te verwerken heb je een kwast, vachtroller of spuit apparatuur nodig.

Geschikt voor

Doe-het-zelver, Professioneel

Aanbrengen

Kwast, Roller

Inhoud in kilo

1 kilo

Basis

Watergedragen op basis van alifatische polyurethanen en een alifatische isocyanaat als verharder

Componenten

2-componenten

Ondergronden

Asfalt, Beton, Cement, Gietvloer (Anhydriet), Hout, Kunststof, Metaal, Steen, Zandcement

Ruimtes

, , , , , , , ,

Binnen of buiten

Binnen, Buiten

Dekkend of transparant

Transparant

Glansgraad

Mat, Halfmat, Glans

Rendement

10 m² per kilo

Kras en slijtvast

Ja

UV- en weerbestendig

Ja

Stofdroog

Na circa 2 uur

Uitgehard

Na circa 7 dagen

Toepassingen

, , , ,

Handleiding

Toepassing
Slijtvaste en niet vergelende afwerking op steenachtige ondergronden, troffelvloeren, siergrindvloeren, chipsvloeren, kunststofoppervlakken, etc.

Gereedschap
Kwast, vachtroller of spuitapparatuur.

Verbruik
Ca. 10 m² per kilo bij 0,10 mm natte laagdikte.

Verwerkingsadvies
De ondergrond dient schoon en droog te zijn. Zuigende ondergronden impregneren met bijvoorbeeld de beton primer 2-componenten epoxy.

Hars en harder componenten in afgepaste verhouding mechanisch mengen totdat een volledig homogene massa wordt verkregen. Na menging, die absoluut mechanisch dient te geschieden, het materiaal overgooien in een mengvat en nogmaals doormengen.  Vervolgens gemengd product aanbrengen op het te behandelen oppervlak.

Verwerkingstijd is maximaal 60 min. bij 20°C met een verpakking van 5 kg.

Rocks Colours, uitblinkers voor binnen & buiten

Rocks Colours is een A-merk online leverancier van hoogwaardige interieur en exterieur uitblinkers, zoals frisse verfsoorten, beitsen, beton ciré, oliën, pigment poeders, primers, coatings en handige gereedschappen. De producten worden zorgvuldig per bestelling op maat gemaakt en einde van elke werkdag uitgeleverd aan onze klanten.

Digitale kleurenwaaier
Onze webshop biedt een slimme digitale kleurenwaaier waar je met enkele klikjes op jouw gewenste kleur en product uit komt. Van elke kleurstaal hebben we een gedetailleerde foto van de werkelijke kleur gemaakt.

Vragen over het gebruik van een product? WhatsApp tussen 09.00 tot 21.00 uur
Omdat we veel waarde hechten aan een duidelijke uitleg van onze producten mag je ons altijd appen, als je een vraag hebt over het gebruik van een product in onze webshop. Onze productspecialisten doen dat 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur als het gaat over producteigenschappen, toepassingen en het gebruik daarvan.

Vragen over een levering? Mail onze klantenservice binnendienst
Heb je een vraag over de levering van een bestelling, mail dan je vraag, voorzien van je naam + bestelnummer aan info@rockscolours.nl. Onze klantenservice binnendienst zal je vraag over je bestelling tijdens werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur beantwoorden.

Ben je zakelijk gebruiker en bestel je vaker grotere hoeveelheden? Bekijk dan bovenaan deze pagina de link naar zakelijk gebruik.

WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: