Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

cirebeton

Wil jij graag jouw muur of vloer een sterkte en stoere uistraling geven? Kies dan de cirebeton van ROCKS Colours! Als je kiest voor onze cirebeton dan vinden wij als geen ander dat je over veel smaak beschikt, want cirebeton tref je aan in vele gave kleuren om jouw interieur een boost te geven. Zo kan je met onze cirebeton je interieur tot leven brengen. Zo kun je prachtig een wand, vloer, trap of aanrecht voorzien met cirebeton. 

Cirebeton | ROCKS Colours

cirebeton

Snelle levering
Groot assortiment
Eenvoudig doe-het-zelf

Kies onze Cirebeton

Onze beton ciré stucco 1 laags waterdicht is uitstekend inzetbaar voor bijvoorbeeld je tuinvloer onder je overkapping of als vloer in een natte cel van je doucheruimte. Je brengt de stucco of betonstuc venice slechts met één laag aan. Je kan de structuur zelf bepalen door bijvoorbeeld te kiezen uit een spaan of kwast. (foto is een ruwe tuin terrasvloer). Onze betonstuc is een waterdicht component (95 tot 100% volgens fabrikant) wat ervoor zorgt dat er geen water doordringt. Wil je volledige zekerheid bij waterdicht maken, werk dan altijd af met een beton ciré coating. Voor de natte cel in de douche adviseren we een epoxy onderlaag aan te brengen.

Waar is cirebeton geschikt voor?

Vloeren zijn een van de belangrijkste gebieden waar cirebeton veel voor wordt gebruikt. Of je nu een houten vloer, betonnen vloer of zelfs bestaande tegels hebt. Cirebeton wordt aangebracht om een naadloze en moderne uitstraling te creëren. Het materiaal is duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage, waardoor het in veel ruimtes zeer geschikt is. De grootste voorwaarde waar de ondergrond aan moet voldoen, is dat de ondergrond vast en stevig is en geen viezigheid of vuil bevat.  

Naast vloeren is cirebeton ook zeer geschikt voor jouw wanden. het geeft een unieke en industriële uitstraling aan muren, waardoor elke ruimte een mooie look krijgt. 

Een van de meest populaire plekken in huis waar cirebeton wordt toegepast is in de badkamer. Samen met de coating wordt de cirebeton volledig waterdicht en wordt daardoor vaak in de badkamer toegepast. Zo geeft het niet alleen een mooie uitstraling, maar is het ook nog eens effectief. 

Uiteraard is cirebeton ook toe te passen in ruimtes zoals de keuken, woonkamer, slaapkamer of waar dan ook. Kortom, het is een geschikt product voor waar dan ook.

misschien ook interessant:
Nog meer ideeën
EENVOUDIG VOOR ELKE DOE-HET-ZELVER

Onze cirebeton is zeer geschikt voor elke doe-het-zelver die houd van een leuke klus. Als geen ander product geeft cirebeton een stoer aanblik. Eigenlijk past cirebeton in elk interieur. De betonstuc is daarnaast zéér gebruiksvriendelijk. Zo kan je heel makkelijk met kris- kras bewegingen een mooie betonstructuur aanbrengen. Niet alleen kan je de beton cire aanbrengen op wanden of vloeren. Maar ook kan je beton cire verwerken op houten ondergronden zoals een keuken aanrechtblad of een trap. Betonstuc wordt door ons kant-en-klaar geleverd.

Beton cire is eigenlijk stucwerk beton cire op basis van mortel oftewel beton. Je kunt het aanbrengen in dunne laagjes. Bovendien kan je zo’n laagje van cement eenvoudig aanbrengen. Tegelijkertijd is beton cire zeer sterk, duurzaam en ook watervast als je het hebt behandeld met onze coating.

Wat heb je nodig

Sinds decennia is ciré betonstuc voor je kamer of slaapkamer en in het bijzonder voor de douche, zeer geschikt. Bovendien is het populair bij jong en oud. Op de één of andere manier brengt het rust in je omgeving als je betonstuc in je badkamer hebt.

Vooral het waterafstotende effect en het missen van naden wat je bij tegels wel hebt, maakt een betonlook muur of vloer in je badkamer of kamer heel bijzonder. Je ziet als het ware één geheel en dat geeft ene extra dimensie aan betonstuc ciré.

Een betonlook muur in de badkamer is vooral vuilwerend en stoot vocht af. Het is een cement muur of vloer in feite met een speciaal effect. Met name in de badkamer kun je ons product Stucco of Venice goed aanbrengen. Het gaat spatten tegen en is makkelijk schoon te houden. 

De waardering van www.rockscolours.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 14 reviews.
WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: