Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Zijn er nadelen aan Beton ciré?

Je wilt graag je muur of vloer een stoere en sterke uitstraling geven met de beste beton ciré. Uiteraard wil je voorkomen dat er nadelen zijn aan een product. Wij garanderen je dat onze beton ciré je niet zal teleurstellen. Als geen ander weten wij dat beton ciré een perfect product is als je een mooie uitstraling wilt creëren wat ook nog eens handig is. Onze beton ciré is samen met een coating waterdicht, waardoor het ook perfect te gebruiken is in bijvoorbeeld je badkamer en keuken. Zijn er nadelen? lees dan verder. 

Beton ciré nadelen | ROCKS Colours

Beton ciré nadelen

Onze beton ciré stucco 1 laags waterdicht is uitstekend inzetbaar voor je tuinvloer onder je overkapping. Of als vloer in een natte cel van je doucheruimte. Je brengt de stucco slechts met één laag aan of tweemaal met onze betonstuc venice. De nadelen wat er wél kunnen ontstaan is als de beton ciré niet goed wordt aangebracht op de ondergrond. Denk hierbij aan bijvoorbeeld in een natte cel zoals een douche. Zorg er goed voor dat het product juist wordt aangebracht. Als je dat doet kan er niks fout gaan en zien wij geen nadelen.

Snelle levering

Groot assortiment

Eenvoudig doe-het-zelf

Beton ciré nadelen

Ten eerste krijg je bij water en het niet goed afdichten kans op lekkage. Dat kan je eenvoudig voorkomen door een epoxy onderlaag aan te brengen en of meerdere eindlagen beton ciré coating aan te brengen. Ten tweede dient de ondergrond stevig en niet flexibel te zijn, anders ontstaan er kleine of grotere scheuren. Is de beton ciré vloer of muur eenmaal aangebracht dan verhard deze volledig.

Wat wel belangrijk is hoe je de techniek toepast van het aanbrengen van beton ciré. Let ook op bij een nieuwe schuimbeton vloer, de kans op nascheuren is aanwezig. Volg het stookprotocol optimaal.Wanneer je overigens zoekt naar de beste beton ciré dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kan je in het aanbod van ROCKS Colours kiezen uit 44 natuurlijke beton ciré kleuren.
Beton ciré nadelen | ROCKS Colours

Gegarandeerd nummer 1 Beton ciré nadelen

Betonstuc kan je toepassen op wanden, plafonds, muren, kozijnen en meubels. Je kan de krijtverf prima gebruiken voor het schilderen van binnenkozijnen en voor de achterwanden van keukens.

Gegarandeerd nummer 1 Beton ciré nadelen

Eenvoudig voor elke doe het zelver

Als geen ander geeft een beton ciré vloer een stoere aanblik. Eigenlijk past in elk interieur wel een beton ciré vloer of muur. De betonstuc is daarnaast zéér gebruiksvriendelijk. Zo kan je heel makkelijk met kris kras bewegingen een mooie betonstructuur aanbrengen. Niet alleen kan je de beton ciré aanbrengen op wanden of vloeren. Maar ook kan je beton ciré verwerken op houten ondergronden zoals een keuken aanrechtblad of een trap. Betonstuc wordt door ons kant-en-klaar geleverd.

Beton ciré is eigenlijk stucwerk beton ciré op basis van mortel oftewel beton. Je kunt het aanbrengen in dunne laagjes. Bovendien kan je zo’n laagje van cement eenvoudig aanbrengen. Tegelijkertijd is beton ciré zeer sterk, duurzaam en ook watervast als je het hebt behandeld met onze coating.

Nog meer ideeën

Lees ons laatste blogs

Wij brengen elke maand een blog uit. In de blogs lees je alles over creatieve toepassingen, weetjes en krijg je volop tips over het gebruik van onze producten.

Zo lees je meer over de voordelen van betonlook verf en waar kan je het allemaal op toepassen!? Of het gebruik van houtbeits, wat is belangrijk!? En het zelf maken van kleuren met pigment poeders. Waar kan je dat allemaal op toepassen!? Maar denk ook eens aan hoe je beton ciré in de badkamer kan toepassen. Kortom, vele weetjes tref je aan op onze blogpagina.

Gegarandeerd nummer 1 Beton ciré nadelen

Hier een aantal motieven om voor beton ciré te gaan.

 • Beton ciré heeft een strakke afwerking en een moderne uitstraling.
 • Stucwerk bestaat uit één geheel zonder naadjes, dus  daardoor bijzonder hygiënisch.
 • Onze beton ciré is watervast, dus ook uitstekend geschikt voor natte ruimtes zoals badkamer, douches en kleedkamers.
 • De betonstuc is sterk en robuust.
 • Bovendien is beton ciré is in 12 mooie verschillende kleuren te kopen.
 • Badkamers zijn bij uitstek handig om van beton ciré te voorzien.
 • Je kan verschillende ondergronden gebruiken zoals: beton, tegels, hout, tegels, MDF, gips en cement broodjesvloeren.

Betonstuc in de natte cel

 Beton ciré in de badkamer is helemaal van nu en past perfect bij de industriële woonstijl. Jouw badkamer krijgt hiermee een moderne en robuuste uitstraling. In dit artikel vertellen wij je onder andere over de voordelen van beton ciré in de natte cel van de badkamer en hoe je dit kunt aanbrengen. Lees snel verder en ontdek meer!

Watervast

We vertelden je al dat beton ciré watervast is. Dit betekent ook wel dat het is uitgehard en daardoor geen water opneemt. Wel is het aan te raden om als je beton ciré in de natte cel van de badkamer gaat gebruiken ook enkele of meerdere lagen Polyurethaan (Pu) toe toe voegen als toplaag. Met deze laag is beton ciré altijd beschermd tegen water, omdat de toplaag voor extra hardheid zorgt. 

Dit zorgt tevens voor extra bescherming van het beton ciré. Laat je iets zwaars in de douche vallen, dan hoef je niet snel bang te zijn voor beschadigingen aan de natte cel. Wat bovendien erg fijn is aan beton ciré, is dat deze afwerking egaal is, maar niet glad. Hierdoor zal je niet snel uitglijden in de natte cel in de badkamer, waar zeker mensen op leeftijd baat bij kunnen hebben.

Schoonmaken betonstuc

Het schoonmaken van betonstuc is heel makkelijk. Met een gewone allesreiniger kan je beton cire schoonmaken. Gebruik geen sterk schurende middelen. Je moet namelijk voorkomen dat de speciale coatinglaag niet beschadigd raakt. Deze coating zorgt er namelijk voor dat er geen viezigheid in de betonstuc kan trekken.

Gebruik nooit chloor of andere bleekmiddelen, omdat dit de aangebrachte coating verwijderd. Gebruik vooral lauw warm water en allesreiniger.

Sterk en slijtvast

Het is dan ook een zeer hygiënische afwerking. Daarbij is beton ciré erg sterk, krasbestendig en slijtvast. Dit maakt beton ciré tot een duurzaam product. Het materiaal oogt stoer en robuust, maar vergis je niet, want je badkamer krijgt er ook een warme en natuurlijke uitstraling door. Beton ciré is verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor je vele mogelijkheden hebt om de natte cel in de badkamer op een mooie manier af te werken.

Overweeg je beton ciré aan te brengen in de natte cel van de badkamer? Beton ciré is perfect te gebruiken in natte ruimtes! Vrijwel alles in je badkamer kun je een beton ciré toplaag geven. Denk bijvoorbeeld aan de muren en de badkamervloer, de douchebak en zelfs de wasbak. Dit komt doordat beton ciré een harde waterafstotende toplaag heeft en ongevoelig is voor temperatuursinvloeden. 

Beton ciré in de natte cel van de badkamer aanbrengen is zeker aan te raden, want beton ciré brengt diverse voordelen met zich mee. Zo vertelden wij al dat deze afwerking waterdicht is vanwege de beschermende en versterkende toplaag. Ook is beton ciré naadloos, wat betekent dat je nooit meer bezig bent met het schoonmaken van vieze of gekleurde voegen. En dat is ideaal, want zo bespaar je tijd en ziet de natte cel van de badkamer er altijd schoon uit.

Ondergrond

Betonstuc kan op bijna iedere ondergrond worden aangebracht. Ook een ondergrond van gipsplaat, hout of kunststof hoeft geen probleem te zijn zolang deze maar stabiel en sterk genoeg is. Er moet wel altijd eerste een primerlaag aangebracht worden om ervoor te zorgen dat de betonstuc goed kan hechten.

Soms kan het nodig zijn om wapeningsgaas op de ondergrond aan te brengen. Dit is alleen nodig bij kritieke ondergronden en dient om krimpspanningen op te vangen. Om een waterdichte afwerking te garanderen, adviseren wij om de naden vóór het bepleisteren met betonstuc af te plakken met speciale tape en een speciale afdichtingspasta.

Kleurpigmenten betonlook

Betonstuc wordt door ons op kleur gebracht door toevoeging van kleurpigmenten. Wij werken met meerdere fabrikanten, waardoor we meerdere kleuren kunnen aanbieden. De pigmenten zijn natuurlijke poeders en geven een prachtige kleur aan de betonstuc. Vaak een tikkeltje  steenachtig zoals de natuur die in zich heeft. Hierdoor krijg je een mooie stoere betonlook.

Je kunt door vegen kris kras te zetten een mooie betonlook samenstellen. Wil je gladder dan moet je langere halen maken met een spackmes. Als je een blokkwast gebruikt krijg je een wat ruwere veegstructuur. Afhankelijk van de betonstuc kun je dus verschillende structuren aanmaken. Beton ciré komt uit de Franse taal en staat ook voor gewreven beton.

Betonlook op je muur

Een betonlook op je muur of vloer maken is een eeuwenoude techniek. Ook in de huidige tijd blijft betonlook, of het nou betonstuc of betonlook verf is, een prachtig stukje van interieur. Eigenlijk is een betonlook muur of vloer maken eenvoudig. Het resultaat is altijd een ruwe of  sgladdere betonlook met een eigen structuur. Overigens betonstuc voor de muur of vloer is altijd dikker dan verf.

Onze betonlook verf is zelfs dun en waterig omdat je anders de structuur niet kunt benaderen.  Deze kun je met een RVS spaan of blokkwast kris kras aanbrengen. Een afgewerkte betonstuc muur vertoont dan ook mooie structuur, die het geheel een stoere betonlook geeft. 

De cire beton stuc is na behandeling met onze coating waterdicht. Kies je voor stucco dan hebben we een speciaal component toegevoegd. Dat zorgt voor een waterdichte muur of vloer. Wij leveren een 1 laags en 2 laags cire van beton stuc. 

Geschikt voor doe het zelver

Onze producten zijn bij uitstek geschikt voor elke doe het zelver. Kun je schilderen, dan kun je ook een betonlook creëren. Je hoeft geen ervaring te hebben, alleen het opvolgen van de gebruiksaanwijzing op deze website is al genoeg. Neem er altijd rustig de tijd voor, behalve bij het aanbrengen van epoxy 2 componenten. Dat wordt warm en gaat vanzelfsprekend verharden. Dat laatste moet je wel tijdig aanbrengen als ondergrond. De beton stuc kun je rustig de tijd voor nemen. 

Kortom, kun je schilderen dan kun je ook ciré aanbrengen. Altijd wel eerst primer aanbrengen. Vervolgens minimaal 12 uren laten drogen, afhankelijk klimaat in de ruimte anders 24 uren drogen. Dan goed schuren en daarna de 2e laag. Uiteraard wel afhankelijk of je onze 1 laags of 2 laags stuc aanbrengt. 

Wat heb je nodig

Onze voordelige webshop is voorzien van een handige calculator die je m2 direct uitrekent. Verder heb je nodig:

 • Roerspaan om de pasta soepeler te maken
 • Roller bij een 2 laags
 • RVS spaan
 • Blokkwast (afhankelijk van je structuur wens)

Sinds decennia is ciré betonstuc voor je kamer of slaapkamer en in het bijzonder voor de douche, zeer geschikt. Bovendien is het populair bij jong en oud. Op de één of andere manier brnegt het rust in je omgeving als je betonstuc in je badkamer hebt.

Vooral het waterafstotende effect en het missen van naden wat je bij tegels wel hebt, maakt een betonlook muur of vloer in je badkamer of kamer heel bijzonder. Je ziet als het ware één geheel en dat geeft ene extra dimensie aan betonstuc ciré.

Een betonlook muur in de badkamer is vooral vuilwerend en stoot vocht af. Het is een cement muur of vloer in feite met een speciaal effect. Met name in de badkamer kun je ons product Stucco of Venice goed aanbrengen. Het gaat spatten tegen en is makkelijk schoon te houden. 

Kleur je omgeving met betonlook

Wat helemaal een prettige bijkomstigheid is, is dat onze producten voordeliger zijn. Uiteraard kun je ook goedkope tegels of behang aanbrengen, maar Stucco en Venice worden al vanaf 14,85 m2 aangeboden in onze webshop. Daarmee is Rocks Colours de goedkoopste webwinkel in beton producten.

Een muur van cement voor de badkamer is bovendien zeer hygiënisch. Deze eigenschappen van onze Stucco en Venice beton cire muren voor de badkamer gelden ook in andere natte ruimtes zoals de keuken en het toilet. De betonstuc wordt niet alleen voor muren in de badkamer gekozen. Eigenlijk kun je een betonmuur maken in elke kamer. Of je nu een betonlook muur in de badkamer, de kamer of de slaapkamer maakt, het geeft altijd een mooi stoer effect.

Durf je omgeving te kleuren met olijfgroen, terracotta of mushroom vestingh kleuren en creëer je eigen stoere look.

Neem gerust even contact op en we helpen je met een goed advies.

Konijnenhok verven?
Soms vragen mensen ons welke winkels of online shops producten bieden zoals een konijnenhok en welke beits of verf voor zo’n hok geschikt is. Wij hebben goede ervaringen als het gaat om hokken en rennen die je kan kopen bij de online webshop TuckerCare for animals.

Slimme calculator op onze webshop
Wij willen onze webbouwers bedanken voor het maken en onderhouden van onze webshop. Bekijk hier hun website en hun uitgebreide portfolio.

Met name de calculator op onze site bespaart onze veel antwoorden en gereken bij onze klanten.

Blokhut schilderen of beitsen?
Ook bieden we producten zoals houtbeits, tuinbeits, hardhout oliën voor douglas hout bijvoorbeeld. Ben je op zoek naar een gave blokhut of tuinhuis, neem dan op deze webshop een kijkje. Alle onbehandelde tuinhuizen van deze leverancier kunnen worden voorzien van onze beitsen en oliën, zoals douglas olie of houtbeits.

De waardering van www.rockscolours.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 15 reviews.
WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: