Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Houtbeits Fläck semi-dekkend

Per 0,75 liter
Aanbieding!

Vanaf 38,95

Staffelkorting

Let op: de staffelkorting wordt pas zichtbaar als u de bestelling in de winkelwagen plaatst!
2 st.3 st.4 st.5 st.
 38,95  38,56 38,95  38,17 38,95  37,78 38,95  37,39

Nodig bij dit product

Nodig bij dit product

De Houtbeits Fläck semi-dekkend is een makkelijk te gebruiken beits en geïnspireerd op materialen en kleuren uit Scandinavië. Onze Houtbeits Fläck is van hoge kwaliteit en de houtstructuur is na het aanbrengen nog steeds zichtbaar, vanwege de lichte filmvorming en de impregnerende aard van dit product.

Naast al deze eigenschappen beschermt de beits het hout ook nog eens tegen schimmel, verrotting en aangroei en is deze weer- en UV-bestendig.

De houtbeits kan worden aangebracht op allerlei houten ondergronden, hierbij maakt het niet uit of deze ondergrond (on)behandeld, geïmpregneerd, glad of ruw is. Ons product kan zelfs op oude lagen van carbolineum of creosoot. Met de diverse Scandinavische kleuren geef je een trendy en lichte zijdeglanzen look aan je houten ondergrond.

Doordat de tuinbeits houten ondergronden beschermt tegen weersinvloeden, behoud de houten ondergrond altijd een mooie en fraaie look die niet verkleurt. Met een lichte zijdeglans en semi-dekkende uitstraling geeft Houtbeits Fläck een trendy uitstraling, waarbij de houtstructuur enigszins zichtbaar blijft.

Voor een optimaal resultaat dien je op onbehandeld hout minimaal 3 lagen tuinbeits aan te brengen en op behandeld hout minimaal 2 lagen. Daarmee zorg je dat de ondergrond goed beschermt.

Geschikt voor

Doe-het-zelver, Professioneel

Aanbrengen

Kwast, Roller

Inhoud in liter

0,75 liter

Basis

Waterbasis

Componenten

1-component

Ondergronden

Carbolineum, Hout, Teer (Creosoot)

Ruimtes

, , , , , , , , , ,

Binnen of buiten

Buiten

Dekkend of transparant

Semi-dekkend

Glansgraad

Halfglans

Rendement

6 – 9 m² per 0,75 liter

Kras en slijtvast

Ja

UV- en weerbestendig

Ja

Vochtregulerend

Ja

Overschilderbaar

Na circa 3 uur

Stofdroog

Na circa 1 uur

Uitgehard

Na circa 12 uur

Toepassingen

, , ,

Handleiding

Toepassing
(On)behandeld hout. Zowel op fijn bezaagd als geschaafd, behandeld, onbehandeld of geïmpregneerd hout.

Gereedschap
Kwast of roller.

Rendement
Ca. 6 – 9 m² per 0,75 liter.

Verwerkingsadvies
De ondergrond dient schoon, droog en vetvrij te zijn. Voor gebruik goed roeren. Het product kan met een kwast of roller onverdund worden aangebracht. Op onbehandeld hout minimaal 3 lagen houtbeits aanbrengen en op behandeld hout minimaal 2 lagen aanbrengen.

Rocks Colours, uitblinkers voor binnen & buiten

Rocks Colours is een A-merk online leverancier van hoogwaardige interieur en exterieur uitblinkers, zoals frisse verfsoorten, beitsen, beton ciré, oliën, pigment poeders, primers, coatings en handige gereedschappen. De producten worden zorgvuldig per bestelling op maat gemaakt en einde van elke werkdag uitgeleverd aan onze klanten.

Digitale kleurenwaaier
Onze webshop biedt een slimme digitale kleurenwaaier waar je met enkele klikjes op jouw gewenste kleur en product uit komt. Van elke kleurstaal hebben we een gedetailleerde foto van de werkelijke kleur gemaakt.

Vragen over het gebruik van een product? WhatsApp tussen 09.00 tot 21.00 uur
Omdat we veel waarde hechten aan een duidelijke uitleg van onze producten mag je ons altijd appen, als je een vraag hebt over het gebruik van een product in onze webshop. Onze productspecialisten doen dat 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur als het gaat over producteigenschappen, toepassingen en het gebruik daarvan.

Vragen over een levering? Mail onze klantenservice binnendienst
Heb je een vraag over de levering van een bestelling, mail dan je vraag, voorzien van je naam + bestelnummer aan info@rockscolours.nl. Onze klantenservice binnendienst zal je vraag over je bestelling tijdens werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur beantwoorden.

Ben je zakelijk gebruiker en bestel je vaker grotere hoeveelheden? Bekijk dan bovenaan deze pagina de link naar zakelijk gebruik.

WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: