Gratis verzending vanaf € 75,- Eenvoudig doe het zelf Snelle levering

Snelle levering BE & NL Gratis verzending vanaf € 75,- Eenvoudig doe-het-zelf

ROCKS COLOURS

Houtbeits kleuren: zo beits je je meubels met de beste kleuren
Blogs door:
ROCKS Colours

Houtbeits kleuren: zo beits je je meubels met de beste kleuren

De voorbereiding
Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom is het dus van groot belang om jouw beitsklus goed voor te bereiden. Verwijder eerst al het vuil van het meubelstuk dat je wilt gaan beitsen. Ontvet nu de oppervlakte van het meubel. Dit kun je eenvoudig met ammoniak doen. Kies je ervoor om het meubelstuk te beitsen, dan is het belangrijk dat je de oppervlakte licht opschuurt. Dit hoef je niet te doen als je het meubelstuk wilt verven. Vervolgens veeg je het meubelstuk droog, zodat er geen vuil of stof meer op zit.
De kers op de taart
Heb je je meubelstuk gebeitst, dan is het hoog tijd voor de kers op de taart. Wil je meer halen uit jouw meubilair, dan kun je het beste nog een sealer aanbrengen. Dit is een speciale beschermlaag voor de oppervlakte van je meubilair. Zo weet je zeker dat je meubelstuk lang mee zal gaan en je niet voor niets zo hard hebt gewerkt. Zorg voor een sealer die goede bescherming biedt tegen water, vet en olie. Des te meer sealer je toepast, des te beter je jouw meubilair kunt beschermen. Je kunt er ook voor kiezen om voor een matte oppervlakte te gaan met een speciale matt polish.
De waardering van www.rockscolours.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 14 reviews.
WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: