Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Menger

Per stuk

Vanaf 9,95

Nodig bij dit product

Geen producten gevonden
Nodig bij dit product
Geen producten gevonden

Een speciale menger die je op de boormachine kunt plaatsen om beton ciré of verf te mengen.

Beton ciré
Beton ciré van ROCKS Colours is een kant-en-klare beton ciré die je kunt gebruiken voor de afwerking van wanden, vloeren, meubels etc. Door het gebruik van natuurlijke materialen is de beton ciré natuurvriendelijker dan cementgebonden beton ciré. De stuc wordt in de gewenste kleur geleverd in pasta vorm, waardoor toevoeging van pigment en vloeistof niet meer nodig is. Je kunt direct aan de slag met het materiaal en het is daardoor zeer makkelijk in gebruik! Daarnaast is de beton ciré set van ROCKS Colours ook geschikt voor gebruik in de badkamer of het toilet. Breng hiervoor als beschermlaag de stuc coating aan. Gebruik voor een glad en strak resultaat het RVS spackmes voor zowel de 1e als 2e laag. Voor een meer gewolkt effect kan je ook de RVS marmer spaan of de plastic spaan voor de 2e laag gebruiken.

De stuc kan worden toegepast op vele ondergronden zoals tegels, beton, bestaande kalk- of cementpleisters, gips, hout etc. Breng bij voorkeur altijd één van onze primers aan als onderlaag voor een goede dekking en hechting. We leveren de stuc in 100% gerecyclede emmers. Voor een optimaal resultaat in minimaal 2 lagen aanbrengen.

 

Afmetingen spackmes

20mm, 40mm, 60mm, 80mm, 100mm, 120mm, 150mm, 250mm, 350mm, 450mm

Geschikt voor

Doe-het-zelver, Professioneel

Toepassing

Beton ciré, Oxidestuc, Ardex

Rocks Colours, uitblinkers voor binnen & buiten

Rocks Colours is een A-merk online leverancier van hoogwaardige interieur en exterieur uitblinkers, zoals frisse verfsoorten, beitsen, beton ciré, oliën, pigment poeders, primers, coatings en handige gereedschappen. De producten worden zorgvuldig per bestelling op maat gemaakt en einde van elke werkdag uitgeleverd aan onze klanten.

Digitale kleurenwaaier
Onze webshop biedt een slimme digitale kleurenwaaier waar je met enkele klikjes op jouw gewenste kleur en product uit komt. Van elke kleurstaal hebben we een gedetailleerde foto van de werkelijke kleur gemaakt.

Vragen over het gebruik van een product? WhatsApp tussen 09.00 tot 21.00 uur
Omdat we veel waarde hechten aan een duidelijke uitleg van onze producten mag je ons altijd appen, als je een vraag hebt over het gebruik van een product in onze webshop. Onze productspecialisten doen dat 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur als het gaat over producteigenschappen, toepassingen en het gebruik daarvan.

Vragen over een levering? Mail onze klantenservice binnendienst
Heb je een vraag over de levering van een bestelling, mail dan je vraag, voorzien van je naam + bestelnummer aan info@rockscolours.nl. Onze klantenservice binnendienst zal je vraag over je bestelling tijdens werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur beantwoorden.

Ben je zakelijk gebruiker en bestel je vaker grotere hoeveelheden? Bekijk dan bovenaan deze pagina de link naar zakelijk gebruik.

WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: