Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

muurverf

Met de muurverf van ROCKS Colours kan je een fraai en uniek eindresultaat bereiken. De buitenverf is speciaal ontwikkeld voor buitentoepassingen op ondergronden zoals hout, steen, etc. In onze collectie kan je kiezen uit vele verschillende verschillende kleuren muurverf.

muurverf | ROCKS Colours

Snelle levering

Groot assortiment

Eenvoudig doe-het-zelf

muurverf van rocks colours

Ten eerste krijg je een stoere look en ten tweede krijg je ook een stevige vloer of wand. Daarnaast leveren we de betonstuc kant en klaar voor jou aan huis. 

Wat wel belangrijk is hoe je de techniek toepast van het aanbrengen van beton ciré. Wanneer je zoekt naar de beste beton ciré dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kan je in het aanbod van ROCKS Colours kiezen uit 44 natuurlijke beton ciré kleuren.
muurverf | ROCKS Colours

Gegarandeerd nummer 1 Buitenverf

Eenvoudig voor elke doe het zelver

Als geen ander geeft een muurverf kan je een fraai en uniek eindresultaat bereiken. In onze collectie kan je kiezen uit ruim 14 verschillende kleuren buitenverf. De buitenverf is daarnaast zéér gebruiksvriendelijk. Zo kan je heel makkelijk de verf buiten op bijvoorbeeld een hondenhok of een muur of vloer aanbrengen. Niet alleen kan je de buitenverf aanbrengen op buitenmuren of buitenvloeren. Maar ook kan je buitenverf verwerken op meubels. Buitenverf wordt door ons kant-en-klaar geleverd. Vergeet alleen niet om te roeren!

Kijk ook eens naar onze beton ciré. Dit is eigenlijk stucwerk beton ciré op basis van mortel oftewel beton. Je kunt het aanbrengen in dunne laagjes. Bovendien kan je zo’n laagje van cement eenvoudig aanbrengen. Tegelijkertijd is beton ciré zeer sterk, duurzaam en ook watervast als je het hebt behandeld met onze coating.

Lees ons laatste blogs

Wij brengen elke maand een blog uit. In de blogs lees je alles over creatieve toepassingen, weetjes en krijg je volop tips over het gebruik van onze producten.

Zo lees je meer over de voordelen van betonlook verf en waar kan je het allemaal op toepassen!? Of het gebruik van houtbeits, wat is belangrijk!? En het zelf maken van kleuren met pigment poeders. Waar kan je dat allemaal op toepassen!? Maar denk ook eens aan hoe je beton ciré in de badkamer kan toepassen. Kortom, vele weetjes tref je aan op onze blogpagina.

Geschikt voor doe het zelver

Onze producten zijn bij uitstek geschikt voor elke doe het zelver. Kun je schilderen, dan kun je ook een betonlook creëren. Je hoeft geen ervaring te hebben, alleen het opvolgen van de gebruiksaanwijzing op deze website is al genoeg. Neem er altijd rustig de tijd voor, behalve bij het aanbrengen van epoxy 2 componenten. Dat wordt warm en gaat vanzelfsprekend verharden. Dat laatste moet je wel tijdig aanbrengen als ondergrond. De beton stuc kun je rustig de tijd voor nemen. 

Kortom, kun je schilderen dan kun je ook ciré aanbrengen. Altijd wel eerst primer aanbrengen. Vervolgens minimaal 12 uren laten drogen, afhankelijk klimaat in de ruimte anders 24 uren drogen. Dan goed schuren en daarna de 2e laag. Uiteraard wel afhankelijk of je onze 1 laags of 2 laags stuc aanbrengt. 

De waardering van www.rockscolours.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 15 reviews.
WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: