Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Pigment schepjes

Per set
Aanbieding!

Vanaf Oorspronkelijke prijs was:  14,95.Huidige prijs is:  12,95.

Nodig bij dit product

Nodig bij dit product

Meet jouw gewenste hoeveelheid precies af met de pigment schepjes uit het assortiment van ROCKS Colours. Deze kunststof schepjes zijn ideaal voor het afmeten van onze pigment poeders. Door het gebruik van een pigment schepje kan je een constante hoeveelheid aanhouden, iedere batch weer. Daardoor zal de intensiteit van het pigmentpoeder steeds het zelfde zijn. De pigment schepjes zijn van hoogwaardig hard kunststof. Daardoor kan je de schepjes vaak gebruiken. De pigment schepjes set bestaat uit vier verschillende maten. Daardoor kan je pigment schepjes bij vrijwel iedere klus gebruiken

Pigment poeder kan je bij ROCKS Colours verkrijgen in vele verschillende kleuren. Met onze pigment poeder kan je niet alleen (basis)verven op kleur brengen. Maar ook lenen onze pigmenten zich perfect voor het op kleur brengen van kaarsenvet, potten, epoxy of kleisoorten. Gebruik de pigmentkleuren voor oneindig veel creaties. Door de unieke samenstelling van de pigmenten los je ze eenvoudig op in water, daarna voeg je het mengsel toe aan jouw grondstof welke je op kleur wilt brengen. Het voordeel van onze pigmentpoeder is dat je de poeders zeer lang kunt houden, wanneer je een pigmentpoeder droog en donker bewaart droogt het niet uit en kan je jouw grondstoffen blijven kleuren.

Geef kleur aan je interieur met de oneindige keuze aan kleuren. Zoals gezegd kan je een basisverf op kleur brengen met jouw gekozen pigment poeder, voeg de gewenste hoeveelheid pigment poeder toe en breng jouw verf op kleur. Onze pigment poeders zijn onder andere geschikt voor het kleuren van:
• Beton ciré
Leemverf
• Kalkverf
• Epoxy
• Kaarsenvet
• Microcement
• Cement
• Voegmortel
• Tadelakt
• Egaline
• Verfsoorten
En meer!

Verfsoorten die worden geleverd met pigment poeder:
Kalkverf heeft dezelfde fijne eigenschappen als betonlook verf. Oftewel geschikt voor de woonkamer, het toilet, de keuken en de hal. Kalkverf is van nature een ademend materiaal waarmee je vocht- en schimmelvorming tegen kunt gaan. Met kalkverf geef je wanden een prachtig poederig effect en creëer je een fijn klimaat in huis.

Leemverf is een fijne verfsoort welke toepasbaar is in vele ruimtes thuis. Het wordt gemaakt op basis van leem, pigment en water welke je thuis zelf mengt. Het geeft de wand een poederige maar rustige uitstraling. Waar je bij betonlook verf en kalkverf veel diepte krijgt geeft leemverf juist een rustige look.

Rocks Colours, uitblinkers voor binnen & buiten

Rocks Colours is een A-merk online leverancier van hoogwaardige interieur en exterieur uitblinkers, zoals frisse verfsoorten, beitsen, beton ciré, oliën, pigment poeders, primers, coatings en handige gereedschappen. De producten worden zorgvuldig per bestelling op maat gemaakt en einde van elke werkdag uitgeleverd aan onze klanten.

Digitale kleurenwaaier
Onze webshop biedt een slimme digitale kleurenwaaier waar je met enkele klikjes op jouw gewenste kleur en product uit komt. Van elke kleurstaal hebben we een gedetailleerde foto van de werkelijke kleur gemaakt.

Vragen over het gebruik van een product? WhatsApp tussen 09.00 tot 21.00 uur
Omdat we veel waarde hechten aan een duidelijke uitleg van onze producten mag je ons altijd appen, als je een vraag hebt over het gebruik van een product in onze webshop. Onze productspecialisten doen dat 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur als het gaat over producteigenschappen, toepassingen en het gebruik daarvan.

Vragen over een levering? Mail onze klantenservice binnendienst
Heb je een vraag over de levering van een bestelling, mail dan je vraag, voorzien van je naam + bestelnummer aan info@rockscolours.nl. Onze klantenservice binnendienst zal je vraag over je bestelling tijdens werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur beantwoorden.

Ben je zakelijk gebruiker en bestel je vaker grotere hoeveelheden? Bekijk dan bovenaan deze pagina de link naar zakelijk gebruik.

WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: