Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Primer

Per liter
Aanbieding!

Vanaf  26,95

vul je aantal m² in -> bekijk je aantal en prijs -> bestel direct

Aantal m² *

Min: 1

Aantal blikken of emmers à 1 liter *

Jouw voordeelprijs *

Nodig bij dit product

Nodig bij dit product

De kant-en-klare primer van ROCKS Colours is een speciaal ontwikkelde ecologische primer geschikt voor het voorbereiden van ondergronden voor het gebruik van verfsoorten. De primer zorgt voor een gelijkmatige zuiging van de ondergrond en geeft hierdoor een betere dekking van je eindafwerking. Ideaal voor zuigende ondergronden zoals gips of gesausde wanden. Breng de ecologische primer aan met een brede kwast of roller.

Door het gebruik van ecologische grondstoffen is het 97% CO² neutraal en gebruikersvriendelijk. Voor een optimaal resultaat gebruik je een kwast of roller.

Raadpleeg onze handleiding voor het verwerken van dit product.

Onze verfsoorten waarvoor u deze primer kan gebruiken
Kalkverf is een verfsoort die wordt gebruikt om muren af te werken met een matte finish, het geeft een egalere finish dan kalkverf. Het is toepasbaar op een  groot aantal ondergronden en omdat de poriën van de verf openstaan, is deze erg luchtig. Dit zorgt er voor dat de muur kan blijven ademen, waardoor vochtproblemen minimaal zijn.

Betonlook verf is verkrijgbaar in een kant-en-klare variant. We leveren het dus op kleur en je hoeft thuis daardoor de verf en het pigment niet meer te mengen. Snel aan de slag dus! De verf van ROCKS Colours is toepasbaar in vele ruimtes. Denk aan een wand in het toilet of de gehele woonkamer.

Kalkverf heeft dezelfde fijne eigenschappen als betonlook verf. Oftewel geschikt voor de woonkamer, het toilet, de keuken en de hal. Kalkverf is van nature een ademend materiaal waarmee je vocht- en schimmelvorming tegen kunt gaan. Met kalkverf geef je wanden een prachtig poederig effect en creëer je een fijn klimaat in huis.

Leemverf is een fijne verfsoort welke toepasbaar is in vele ruimtes thuis. Het wordt gemaakt op basis van leem, pigment en water welke je thuis zelf mengt. Het geeft de wand een poederige maar rustige uitstraling. Waar je bij betonlook verf en kalkverf veel diepte krijgt geeft leemverf juist een rustige look.

Inhoud in liter

1 liter

Geschikt voor

Doe-het-zelver, Professioneel

Aanbrengen

Kwast, Roller

Componenten

1-component

Ondergronden

Beton, Hout

Binnen of buiten

Binnen, Buiten

Dekkend of transparant

Dekkend

Rendement

6 m² per liter

Overschilderbaar

Na circa 12 uur

Stofdroog

Na minimaal 12 uur

Uitgehard

Na minimaal 24 uur

Handleiding

Verbruik
• 6 m² per liter.
• Kan indien gewenst verdund worden met 20% water.

Voordelen primer ecologisch
• Geschikt voor vele ondergronden
• 97% ecologisch verantwoorde stoffen
• Zorgt voor een gelijkmatig zuigende ondergrond
• Gemakkelijk in gebruik
• CO² neutraal
• Duurzaam

Rocks Colours, uitblinkers voor binnen & buiten

Rocks Colours is een A-merk online leverancier van hoogwaardige interieur en exterieur uitblinkers, zoals frisse verfsoorten, beitsen, beton ciré, oliën, pigment poeders, primers, coatings en handige gereedschappen. De producten worden zorgvuldig per bestelling op maat gemaakt en einde van elke werkdag uitgeleverd aan onze klanten.

Digitale kleurenwaaier
Onze webshop biedt een slimme digitale kleurenwaaier waar je met enkele klikjes op jouw gewenste kleur en product uit komt. Van elke kleurstaal hebben we een gedetailleerde foto van de werkelijke kleur gemaakt.

Vragen over het gebruik van een product? WhatsApp tussen 09.00 tot 21.00 uur
Omdat we veel waarde hechten aan een duidelijke uitleg van onze producten mag je ons altijd appen, als je een vraag hebt over het gebruik van een product in onze webshop. Onze productspecialisten doen dat 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur als het gaat over producteigenschappen, toepassingen en het gebruik daarvan.

Vragen over een levering? Mail onze klantenservice binnendienst
Heb je een vraag over de levering van een bestelling, mail dan je vraag, voorzien van je naam + bestelnummer aan info@rockscolours.nl. Onze klantenservice binnendienst zal je vraag over je bestelling tijdens werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur beantwoorden.

Ben je zakelijk gebruiker en bestel je vaker grotere hoeveelheden? Bekijk dan bovenaan deze pagina de link naar zakelijk gebruik.

WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: