Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf Code: buitenverf15

Veelgestelde vragen over:
Beton ciré stucco

Beton ciré stucco uit het assortiment van ROCKS Colours is een 1-laags oplossing. Daarmee zorg je voor 95% waterdichtheid. Met het aanbrengen van onze coating zorg je voor een volledig water werend oppervlak.

Ja, beton ciré stucco is uiterst geschikt voor het aanbrengen in een badkamer. Wanneer je jouw oppervlakte beschermt met onze coating creëer je een water werend geheel. Daardoor kan je beton ciré stucco zowel in een droge- en natte cel gebruiken in jouw badkamer.

Wij raden zeker aan om een primer te gebruiken vóór het aanbrengen van jouw beton ciré stucco. Daarmee voorkom je dat het aanbrengen van jouw beton ciré stucco mis gaat.

Het verbruik van beton ciré stucco op wanden is circa 1000 tot 1250 gram per m²
Het verbruik van beton ciré stucco op vloeren is circa 1250 gram per m²

Je kan beton ciré stucco op verschillende manieren aanbrengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een spaan of blokkwast.

Je kan een patroon creëren door jouw blokkwast of spaan te bewegen. Maak bijvoorbeeld kleine draaiende bewegingen voor een druk patroon. Wil je liever een rustig patroon? Maak dan grotere vegen. 

Je kan beton ciré stucco aanbrengen op vele soorten ondergronden. Heb je een glad oppervlakte zoals tegels? Ruw dan de tegels vooraf op. Heb je een sterk zuigende ondergrond, zoals bijvoorbeeld hout, steen of opgeruwde tegels? Gebruik dan vóór het aanbrengen van beton ciré stucco onze speciale primer. Hiermee voorkom je dat het aanbrengen mis gaat. Wil je jouw ondergrond uitvlakken? Gebruik dan bijvoorbeeld Ardex R1C.

Beton ciré stucco is bestand tegen slijtage en vlekken. Daardoor kan je beton ciré stucco toepassen op een tafel. Wel raden wij je aan om na het aanbrengen van jouw beton ciré stucco een beschermende coating aan te brengen.

Wil je beton ciré aanbrengen over een bestaande laag tegels? Maak dan vooraf de wanden vlak met Ardex R1C. Of ruw de bestaande tegels op met een slijp- of schuur machine. Breng vóór het aanbrengen van beton ciré altijd onze speciale primer aan.

Voor het aanbrengen van beton ciré is het van belang dat je jouw ondergrond voorbereid met onze primer. Met een schuim- of vachtroller kan je de primer eenvoudig en snel aanbrengen.

Beton ciré stucco bestaat uit maar liefst 32 kleuren! Wil je een afwijkende kleur? Neem dan contact op voor meer informatie.

Wanneer je er voor kiest om beton ciré aan te brengen in 2 of meerdere stukken bestaat de kans dat er kleurverschil ontstaat. Bij onze 1 laags beton ciré stucco adviseren wij dan ook altijd om het hele oppervlakte in 1x te zetten. Zo voorkom je kleurverschil. In vele gevallen ontstaat kleurverschil door tocht in de ruimte. Voorkom dit bij het aanbrengen door ramen en deuren te sluiten. Ook adviseren wij een constante temperatuur aan te houden.

Is jouw vraag niet beantwoord?

Heb je op onze veelgestelde vragen pagina geen antwoord kunnen vinden op jouw vraag? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

De waardering van www.rockscolours.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 12 reviews.
WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: