Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf Code: presummer2022

Veelgestelde vragen over:

Beton ciré venice

Beton ciré venice is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. 

Beton ciré venice is breed toepasbaar. Je kan beton ciré toepassen op wand, vloer, tafel en aanrechtblad. Wel raden wij je aan om jouw ondergrond goed voor te bereiden én jouw beton ciré te beschermen met een coating.

Wanneer je een strak én glad eindresultaat wilt kan je voor het aanbrengen het beste een RVS spackmes gebruiken voor zowel de eerste als tweede laag. Wanneer je een meer gewolkt effect wilt kan je het beste een RVS spaan of kunststof spaan gebruiken voor de tweede laag.
Voor het aanbrengen van beton ciré is het van belang dat je jouw ondergrond voorbereid met onze primer. Met een schuim-of vachtroller kan je de primer eenvoudig en snel aanbrengen.

Na het aanbrengen van de eerste laag beton ciré wacht je minimaal 24 uur voordat je jouw ondergrond gaat opschuren. Vervolgens wacht je na het aanbrengen van de tweede laag 12 tot 24 uur met schuren. Wanneer je een tweede laag coating gaat aanbrengen wacht je weer 24 uur na het aanbrengen van de eerste laag.

Wil je beton ciré aanbrengen over een bestaande laag tegels? Maak dan vooraf de wanden vlak met Ardex R1C of ruw de tegels op met een schuur-, of slijpschijf.

ROCKS Colours levert jouw beton ciré kant-en-klaar in een pasta vorm. Zo mengen wij de gewenste kleur voor jou. Daardoor kan je direct aan de slag met het product.

Beton ciré venice is is het beste bestand tegen slijtage en vlekken. Je kan beton ciré dus perfect toepassen op een tafel.

Wanneer je er voor kiest om beton ciré aan te brengen in 2 of meerdere stukken bestaat de kans dat er kleurverschil ontstaat. Bij onze 2 laags beton ciré venice adviseren wij dan ook altijd om de bovenste laag in 1x te zetten. Zo voorkom je kleurverschil. In vele gevallen ontstaat kleurverschil door verandering van temperatuur of tocht in de ruimte. Voorkom dit bij het aanbrengen door een constante temperatuur aan te houden.

Is jouw vraag niet beantwoord?

Heb je op onze veelgestelde vragen pagina geen antwoord kunnen vinden op jouw vraag? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

De waardering van www.rockscolours.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 8 reviews.
WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer ook doorgeven)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: