Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Veelgestelde vragen over:
Buitenverf fuori
ROCKS Colours heeft momenteel 14 verschillende buitenverf kleuren in het assortiment. Daardoor kan je vrijwel iedere geschikte stijl creëren.
Met de buitenverf van ROCKS Colours kan je met 1 liter verf 8 á 10 m² schilderen.
Voor een volledige dekking raden wij je aan om buitenverf aan te brengen in 2 lagen. Zo krijg je het beste eindresultaat.
Jazeker! Je kan onze buitenverf aanbrengen op zowel steen als gevelbekleding en hout.

Ja! Wij mengen de kleur van jouw buitenverf alvast. Zo kan je direct aan de slag met jouw verf. Controleer voor gebruik altijd de kleur.

Wanneer je twee lagen gaat aanbrengen kan je na 2 uur jouw eerste laag al overschilderen. De totale droogtijd bedraagt minimaal 48 uur! Vanzelfsprekend is dit geheel afhankelijk van de temperatuur.

Geopend is de buitenverf beperkt houdbaar. Ongeopend kan je de verf maximaal 6 maanden bewaren in een droge omgeving bij een temperatuur boven 0°C.

Om te berekenen hoeveel verf je nodig bent hoef je alleen het aantal vierkante meters uit te rekenen. Dit doe je door de lengte van het oppervlak te vermenigvuldigen met de breedte. Meet alles nauwkeurig op en voer het aantal gewenste vierkante meters in onze calculator in. Hierna krijg je te zien hoeveel verf je nodig hebt voor jouw klus.

Wij adviseren altijd om een ondergrond te schuren en schoon te maken. Daardoor zal de hechting van jouw verf beter zijn. Bij een poreuze ondergrond breng je het beste eerst een primer aan. Zo voorkom je een zuiging van jouw ondergrond.

Benieuwd naar ons assortiment?

Benieuwd naar ons gehele assortiment? Wij bieden vele verschillende producten aan. van beton ciré tot aan betonlook verf en van kalkverf tot aan leemverf. Uiteraard verkopen wij ook de bijbehorende producten zoals de rollers, kwasten, spanen etc. 

buitenverf
Zakelijk gebruiker ROCKS Colours
Heeft u vragen?

Heb je op onze veelgestelde vragen pagina geen antwoord kunnen vinden op jouw vraag of heeft u een vraag die u graag beantwoord wil hebben? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

De waardering van www.rockscolours.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 13 reviews.
WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: