Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Veelgestelde vragen over:
Kalkverf Florence

Om te berekenen hoeveel verf je nodig bent hoef je alleen het aantal vierkante meters uit te rekenen. Dit doe je door de lengte van het oppervlak te vermenigvuldigen met de breedte. Meet alles nauwkeurig op en voer het aantal gewenste vierkante meters in onze calculator in. Hierna krijg je te zien hoeveel verf je nodig hebt voor jouw klus. Let op; in onze calculator 

Wij adviseren altijd om een ondergrond te schuren en schoon te maken. Daardoor zal de hechting van jouw verf beter zijn. Bij een poreuze ondergrond breng je het beste eerst een primer aan. Zo voorkom je een zuiging van jouw ondergrond.

Je kan bij kalkverf kiezen uit 58 verschillende kleuren. De intensiteit van de kleur kan je zelf bepalen, voeg de gewenste hoeveelheid pigment toe aan de basisverf*. *Onthoud wel de juiste verhoudingen om kleurverschil te voorkomen!
Voor de beste dekking adviseren wij je om onze kalkverf aan te brengen in 2 lagen.

Je kan kalkverf toepassen in jouw badkamer, toilet of keuken. Het is dan belangrijk dat je jouw verf beschermt met onze speciale coating. Zo voorkom je vlekken. 

LET OP: Kalkverf is niet geschikt voor een natte cel. Ook na toepassen van de coating is kalkverf niet 100% waterdicht. Neem dus muren alleen af met een vochtige doek.

Kalkverf kan je het beste aanbrengen met een (blok)kwast. Zo krijg je het mooiste resultaat.
Wanneer je kalkverf zou aanbrengen met een roller blijf je de banen van een roller zien.

Helaas is kalkverf niet geschikt voor oppervlakten die veel gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld een tafelblad.

Wij raden je aan om geen lichte kleur toe te passen in een lichte ruimte. Ga je toch voor een lichtere kleur uit ons assortiment? Maak dan eerst 1 of meerdere proefstukken, je kan bijvoorbeeld 1 proefstuk maken dichtbij een raam, en één aan een schaduwkant van jouw oppervlak. Waarom adviseren wij geen lichte kleur te gebruiken? Je voorkomt hiermee dat de verf wegvalt in het licht. 

Vroeger werd kalkverf gezien als een goedkope oplossing om muren te schilderen. Tegenwoordig wordt kalkverf met name gebruikt als een hippe en vooral stijlvolle muurafwerking. Wist je dat kalkverf de oudste verf is die er bestaat?

Is jouw vraag niet beantwoord?

Heb je op onze veelgestelde vragen pagina geen antwoord kunnen vinden op jouw vraag? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

De waardering van www.rockscolours.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 15 reviews.
WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: