Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Veelgestelde vragen over:
Krijtverf gesso

Om te berekenen hoeveel verf je nodig bent hoef je alleen het aantal vierkante meters uit te rekenen. Dit doe je door de lengte van het oppervlak te vermenigvuldigen met de breedte. Meet alles nauwkeurig op en voer het aantal gewenste vierkante meters in onze calculator in. Hierna krijg je te zien hoeveel verf je nodig hebt voor jouw klus.

Wij adviseren altijd om een ondergrond te schuren en schoon te maken. Daardoor zal de hechting van jouw verf beter zijn. Bij een poreuze ondergrond breng je het beste eerst een primer aan. Zo voorkom je een zuiging van jouw ondergrond.

De krijtverf van ROCKS Colours kan je verkrijgen in 85 verschillende kleuren.
Wij raden je aan om de krijtverf uit het assortiment van ROCKS Colours aan te brengen in 2 lagen. Zo krijg je de beste dekking.

Ja! Krijtverf is ideaal voor het aanbrengen op houten meubels of trappen. Ook kan je wanden voorzien van krijtverf.

Krijtverf is geschikt voor muren. Wanneer je wanden in badkamer of toilet wilt schilderen raden wij je aan om jouw muur te beschermen met onze speciale coating.
Nee, de krijtverf van ROCKS Colours mengen wij voor je. Het is een kant-en-klaar product.

Je kan krijtverf toepassen in een badkamer of toilet, mits je jouw verf beschermt met onze coating. Zo voorkom je vlekken
LET OP: Je kan krijtverf niet toepassen in een natte cel. Oók na het aanbrengen van onze coating is krijtverf niet 100% waterdicht. Wil je een waterdichte beton uitstraling creëren? Kies dan beton ciré stucco.

Met 1 liter krijtverf kan je 8 á 10 m² schilderen. 

Wacht na het aanbrengen van de eerste laag krijtverf minimaal 8 uur voor je de tweede laag gaat aanbrengen. Na het aanbrengen van de tweede laag wacht je minimaal 24 uur voor het droog is.
24 uur na het aanbrengen van de tweede laag krijtverf kan je onze coating aanbrengen. Vervolgens duurt het drogen van de coating 5 dagen! Probeer in de tussentijd de wand niet aan te raken. Na het aanbrengen van de coating is het oppervlakte beschermt tegen vlekken.

Wij raden je aan om geen lichte kleur toe te passen in een lichte ruimte. Ga je toch voor een lichtere kleur uit ons assortiment? Maak dan eerst 1 of meerdere proefstukken, je kan bijvoorbeeld 1 proefstuk maken dichtbij een raam, en één aan een schaduwkant van jouw oppervlak. Waarom adviseren wij geen lichte kleur te gebruiken? Je voorkomt hiermee dat de verf wegvalt in het licht. 

Is jouw vraag niet beantwoord?

Heb je op onze veelgestelde vragen pagina geen antwoord kunnen vinden op jouw vraag? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

De waardering van www.rockscolours.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 15 reviews.
WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: