Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Betonlook verf Rocca

Per liter
Aanbieding!

Vanaf 29,75

Staffelkorting

Let op: de staffelkorting wordt pas zichtbaar als u de bestelling in de winkelwagen plaatst!
2 st.3 st.4 st.5 st.
 29,75  29,45 29,75  29,16 29,75  28,86 29,75  28,56

Nodig bij dit product

Nodig bij dit product

Onze Betonlook verf Rocca is kant-en-klaar en op kleur gemengd. Even, roeren, rollen en met de kwast nabewerken en je betonlook is klaar. De verf geeft een mooie betonlook effect. Hoe donkerder des te meer contrast je krijgt. Wil je wat rust op een wand, dan gebruik een lichtere kleur. Handig is om ook direct gereedschap en verf coating bij te bestellen voor een betere bescherming van vocht en vuil. Check ook de ondergrond altijd eerst goed. Ga je voor zeker, bestel dan onze ecoprimer erbij voor een juiste hechting van de Betonlook verf Rocca. Kortom, je hoeft zelf dus niet meer te mengen en je kunt direct aan de slag.

De Betonlook verf Rocca verf uit het assortiment is volledig ecologisch. Je kan de betonlook verf verwerken op wanden, meubels, plafonds en meer. Gebruik de betonlook verf niet in een natte douchecel, wel kun je met gerust hart de wanden in de doucheruimte of toilet voorzien van betonlook verf. Zorg wel dat je in de doucheruimte een verf coating coating als laatste laag aanbrengt, omdat er altijd hogere luchtvochtigheid zal ontstaan. Door het gebruik van alleen natuurlijke ingrediënten is de verf volledig CO² neutraal en vriendelijk in gebruik. Hierdoor is de Betonlook verf Rocca een natuurvriendelijker product dan verfsoorten op basis van chemische stoffen.

De verf kan naast wanden en muren ook worden toegepast op vele andere ondergronden, zoals bestaande kalk- of cementpleisters, reeds geverfde ondergronden, steen of hout. Breng dan bij voorkeur altijd wel één van onze ecologische primers aan als onderlaag voor een goede dekking en hechting. We leveren onze betonlook verf in 100% gerecyclede emmers en de verf is biologisch afbreekbaar. Let op! Verf kan niet geretourneerd worden na opening van de emmer en/of verpakking.

Geschikt voor

Doe-het-zelver, Professioneel

Aanbrengen

Kwast, Roller

Inhoud in liter

1 liter

Basis

Waterbasis

Componenten

1-component

Ondergronden

Hout, Steen

Ruimtes

, , , , , , ,

Binnen of buiten

Binnen

Dekkend of transparant

Dekkend

Glansgraad

Mat

Rendement

4 – 5 m² per liter (2 lagen)

Overschilderbaar

Na minimaal 8 uur

Stofdroog

Na circa 6 – 8 uur

Uitgehard

Na minimaal 24 uur

Handleiding

  • Heb je een zuigende ondergrond, zoals hout, een gestucte wand, een pleisterwand of behang? Breng dan eerst een primer aan.
  • Laat de primer 12 uur drogen.
  • Breng de eerste laag verf aan met een kwast of roller. Wil je juist meer effect/contrast of heb je voor een lichte kleur gekozen, breng dan beide lagen met een kwast aan.
  • Laat de eerste laag drogen.
  • Breng dan de tweede laag aan met een blokkwast voor een mooi betonlook effect. Wil je het graag rustig hebben? Maak dan lange vegen met je kwast: zo wordt het ‘betonpatroon’ wat minder druk.
  • Gebruik je de betonlook verf in je badkamer of toilet, bescherm de verf dan met een coating. Let op: betonlook verf is niet geschikt voor het douchegedeelte.

Hoeveel heb je nodig?
Met 1 liter Betonlook verf heb je genoeg voor ongeveer 4-5 m² in twee lagen, afhankelijk van de verdunning. Voor een oppervlak van 10 m2 heb je dus ongeveer 2-3 liter nodig.

Wat is de droogtijd van Betonlook verf?

  • De primer heeft een droogtijd van 12 uur.
  • De eerste verflaag is overschilderbaar na minimaal 8 uur.
  • Laat de tweede laag Betonlook verf minimaal 24 uur drogen, voordat je (eventueel) een coating aanbrengt. De  coating moet 5 dagen drogen. Raak in de periode de wand niet aan en zet er geen meubels tegenaan.
Rocks Colours, uitblinkers voor binnen & buiten

Rocks Colours is een A-merk online leverancier van hoogwaardige interieur en exterieur uitblinkers, zoals frisse verfsoorten, beitsen, beton ciré, oliën, pigment poeders, primers, coatings en handige gereedschappen. De producten worden zorgvuldig per bestelling op maat gemaakt en einde van elke werkdag uitgeleverd aan onze klanten.

Digitale kleurenwaaier
Onze webshop biedt een slimme digitale kleurenwaaier waar je met enkele klikjes op jouw gewenste kleur en product uit komt. Van elke kleurstaal hebben we een gedetailleerde foto van de werkelijke kleur gemaakt.

Vragen over het gebruik van een product? WhatsApp tussen 09.00 tot 21.00 uur
Omdat we veel waarde hechten aan een duidelijke uitleg van onze producten mag je ons altijd appen, als je een vraag hebt over het gebruik van een product in onze webshop. Onze productspecialisten doen dat 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur als het gaat over producteigenschappen, toepassingen en het gebruik daarvan.

Vragen over een levering? Mail onze klantenservice binnendienst
Heb je een vraag over de levering van een bestelling, mail dan je vraag, voorzien van je naam + bestelnummer aan info@rockscolours.nl. Onze klantenservice binnendienst zal je vraag over je bestelling tijdens werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur beantwoorden.

Ben je zakelijk gebruiker en bestel je vaker grotere hoeveelheden? Bekijk dan bovenaan deze pagina de link naar zakelijk gebruik.

WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: