Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Klachtenregeling

Het kan altijd gebeuren dat er iets fout gaat tijdens de levering van onze artikelen. Wij vragen je dan eerst contact op te nemen met ROCKS Colours via info@rockscolours.nl. Stuur ons per mail jouw bestelnummer, naam en klacht toe. Dan kunnen wij gezamenlijk bekijken wat de klacht is en hoe dit eventueel op te lossen is. Komt het niet tot een oplossing? Dan is het altijd mogelijk om een geschil aan te melden voor bemiddeling via Webwinkelkeur.

Schade

Heb je schade aan een door ons geleverd artikel? Meldt dit dan altijd binnen 7 dagen aan ons met een foto van het beschadigde artikel en datum levering. Na het verstrijken van deze termijn kunnen hier helaas geen rechten meer aan worden ontleend.

De waardering van www.rockscolours.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 13 reviews.
WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: