Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Krijtverf Gesso

Per liter
Aanbieding!

Vanaf 29,75

Staffelkorting

Let op: de staffelkorting wordt pas zichtbaar als u de bestelling in de winkelwagen plaatst!
2 st.3 st.4 st.5 st.
 29,75  29,45 29,75  29,16 29,75  28,86 29,75  28,56

Nodig bij dit product

Nodig bij dit product

De Krijtverf Gesso kan je toepassen op wanden, plafonds, muren, kozijnen en meubels. Je kan de Krijtverf Gesso prima gebruiken voor het schilderen van binnenkozijnen en voor de achterwanden van keukens. Krijtverf is egale verf en heeft een matte finish, en komt dicht in de buurt van de normale muurverf. Doordat de poriën openstaan van de krijtverf is dit toepasbaar op een groot aantal ondergronden. Krijtverf Gesso heeft ook het voordeel dat het vocht opneemt. De Krijtverf Gesso kan op meubelen aangebracht worden zonder coating.

Wil je de verf toch beschermen tegen krassen? Gebruik dan onze beton ciré coating. Voor overige bescherming volstaat de verf coating poederbasis. Dit is noodzakelijk wanneer je de trap wilt schilderen met krijtverf of de achterwand van de keuken, zodat vetspetters makkelijker afneembaar zijn en de hitte beschermt. Voor een optimaal resultaat in minimaal 2 lagen aanbrengen.

Onze Krijtverf Gesso is kant en klaar en op kleur gemaakt. Dat doen we nadat we jouw bestelling voor Krijtverf Gesso hebben ontvangen. Zo ben je gegarandeerd verzekerd van verse verf met een langere houdbaarheid. Hoewel de samenstelling van krijtverf op zich al dun is, kun je gerust de krijtverf iets verdunnen. Bijvoorbeeld met 5 of 10% water toevoegen. Niet meer toevoegen dan 10% en ook geen andere vloeistoffen als verdunner gebruiken, want dat vermengt niet.

Wij adviseren altijd een primer aan te brengen. De simpele reden van het gebruik van een primer is dat je daarmee een hechtlaag creëert tussen de onderlaag en de krijtverf. Dat betekent een betere hechting van de krijtverf op bijvoorbeeld de muur of meubel. Heb je een sterker zuigende ondergrond, zoals onbewerkt hout, een gestucte wand, een pleisterwand of behang, zorg ook dan voor een primer laag. Je treft de primer aan als aanvullend product op deze winkelpagina. Die kan je eenvoudig mee bestellen.

  • Primer, laat 12 uur drogen.
  • Breng dan de eerste laag krijtverf aan met een vachtroller.
  • Laat vervolgens de eerste laag minimaal 8 uur drogen.
  • Breng de tweede laag aan voor een mooi dekkend effect met de vachtroller.
Geschikt voor

Doe-het-zelver, Professioneel

Aanbrengen

Kwast, Roller

Inhoud in liter

1 liter

Basis

Waterbasis

Componenten

1-component

Ondergronden

Beton, Hout, Steen

Ruimtes

, , , , , , ,

Binnen of buiten

Binnen

Dekkend of transparant

Dekkend

Glansgraad

Mat

Rendement

4 – 5 m² per liter (2 lagen)

Overschilderbaar

Na minimaal 8 uur

Stofdroog

Na circa 6 – 8 uur

Uitgehard

Na minimaal 24 uur

Handleiding

Verbruik
• 4 – 5 m² is 1 liter (genoeg voor 2 lagen)

Verdunnen
• Met water mogelijk, 5% voor de 1e laag, 5% voor de 2e laag

Voorbereiding
• Gebruik onze speciale primer (kantklaar of poederbasis) voor een goede voorbereiding

Voordelen krijtverf
• Op kleur geleverd, 100% ecologisch, gebruikersvriendelijk, CO² neutraal

Rocks Colours, uitblinkers voor binnen & buiten

Rocks Colours is een A-merk online leverancier van hoogwaardige interieur en exterieur uitblinkers, zoals frisse verfsoorten, beitsen, beton ciré, oliën, pigment poeders, primers, coatings en handige gereedschappen. De producten worden zorgvuldig per bestelling op maat gemaakt en einde van elke werkdag uitgeleverd aan onze klanten.

Digitale kleurenwaaier
Onze webshop biedt een slimme digitale kleurenwaaier waar je met enkele klikjes op jouw gewenste kleur en product uit komt. Van elke kleurstaal hebben we een gedetailleerde foto van de werkelijke kleur gemaakt.

Vragen over het gebruik van een product? WhatsApp tussen 09.00 tot 21.00 uur
Omdat we veel waarde hechten aan een duidelijke uitleg van onze producten mag je ons altijd appen, als je een vraag hebt over het gebruik van een product in onze webshop. Onze productspecialisten doen dat 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur als het gaat over producteigenschappen, toepassingen en het gebruik daarvan.

Vragen over een levering? Mail onze klantenservice binnendienst
Heb je een vraag over de levering van een bestelling, mail dan je vraag, voorzien van je naam + bestelnummer aan info@rockscolours.nl. Onze klantenservice binnendienst zal je vraag over je bestelling tijdens werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur beantwoorden.

Ben je zakelijk gebruiker en bestel je vaker grotere hoeveelheden? Bekijk dan bovenaan deze pagina de link naar zakelijk gebruik.

WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: