Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Steigerhoutbeits Brygga

Per 0,75 liter
Aanbieding!

Vanaf 24,95

Nodig bij dit product

Nodig bij dit product

Onze Steigerhoutbeits Brygga is een beits die het hout voorziet van een stoere en doorleefde look. Het onderstreept de authentieke en stoere uitstraling aan objecten welke gemaakt zijn van o.a. steigerhout, zoals stoelen, banken, boekenkasten, hekwerken etc. De beits dringt diep in hout door, waardoor het hout beschermd tegen alle weersinvloeden wordt, maar daarnaast nog wel de natuurlijke houtstructuur zichtbaar is.

Doordat de Steigerhoutbeits houten ondergronden beschermt tegen weersinvloeden, behoud de houten ondergrond altijd een mooie en fraaie look die niet verkleurt.

Geschikt voor

Doe-het-zelver, Professioneel

Aanbrengen

Kwast

Inhoud in liter

0,75 liter

Basis

Gemodificeerde alkydhars

Componenten

1-component

Ondergronden

Hout, Zachthout

Ruimtes

, , , , , , ,

Binnen of buiten

Binnen, Buiten

Dekkend of transparant

Transparant

Glansgraad

Halfmat

Rendement

8 – 9 m² per 0,75 liter

Kras en slijtvast

Ja

UV- en weerbestendig

Ja

Vochtregulerend

Ja

Overschilderbaar

Na circa 8 uur

Stofdroog

Na circa 2 uur

Uitgehard

Na circa 12 uur

Toepassingen

Handleiding

Toepassing
Onbehandeld zachthout zoals vuren en grenen voor binnen en buiten.

Gereedschap
Platte kwast of spuit.

Rendement
Geschaafd/glad hout: ca. 9 m² per 0,75 liter;
Fijn bezaagd/ruw hout: ca. 8 m² per 0,75 liter.

Verwerkingsadvies
Voor gebruik goed roeren. Ondergrond moet schoon, droog, stof-, en vetvrij zijn. Steigerhoutbeits is NIET geschikt voor harde en/of vette houtsoorten. Toepassing op deze houtsoorten resulteert in een niet-opdrogende laag doordat het product niet in de ondergrond kan indringen.

Breng minimaal 3 lagen aan voor een optimale bescherming. Het aantal lagen steigerhoutbeits bepaalt de kleur en uitstraling van het object. Bij aanbrengen van 1 laag steigerhoutbeits afwerken met 2 lagen tuinbeits. Bij aanbrengen van 2 lagen steigerhoutbeits afwerken met 1 laag tuinbeits.

Rocks Colours, uitblinkers voor binnen & buiten

Rocks Colours is een A-merk online leverancier van hoogwaardige interieur en exterieur uitblinkers, zoals frisse verfsoorten, beitsen, beton ciré, oliën, pigment poeders, primers, coatings en handige gereedschappen. De producten worden zorgvuldig per bestelling op maat gemaakt en einde van elke werkdag uitgeleverd aan onze klanten.

Digitale kleurenwaaier
Onze webshop biedt een slimme digitale kleurenwaaier waar je met enkele klikjes op jouw gewenste kleur en product uit komt. Van elke kleurstaal hebben we een gedetailleerde foto van de werkelijke kleur gemaakt.

Vragen over het gebruik van een product? WhatsApp tussen 09.00 tot 21.00 uur
Omdat we veel waarde hechten aan een duidelijke uitleg van onze producten mag je ons altijd appen, als je een vraag hebt over het gebruik van een product in onze webshop. Onze productspecialisten doen dat 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur als het gaat over producteigenschappen, toepassingen en het gebruik daarvan.

Vragen over een levering? Mail onze klantenservice binnendienst
Heb je een vraag over de levering van een bestelling, mail dan je vraag, voorzien van je naam + bestelnummer aan info@rockscolours.nl. Onze klantenservice binnendienst zal je vraag over je bestelling tijdens werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur beantwoorden.

Ben je zakelijk gebruiker en bestel je vaker grotere hoeveelheden? Bekijk dan bovenaan deze pagina de link naar zakelijk gebruik.

WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: