Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Betonverf 1-component RAL kleuren

Per 0,75 liter
Aanbieding!

Vanaf 49,95

Kies je kleur of vul je RAL kleurcode in -> vul je aantal m² in -> bekijk je aantal en prijs -> bestel direct

RAL code *

Aantal m² *

Min: 1

Ondergronden *

Aantal blikken à 0,75 liter *

Aantal blikken à 0,75 liter *

Jouw voordeelprijs *

Jouw voordeelprijs *

Nodig bij dit product

Nodig bij dit product

Met onze Betonverf 1-component RAL kleuren van ROCKS Colours kun je jouw betonnen, metalen, houten of steenachtige ondergrond decoreren en beschermen. De Betonverf 1-component RAL kleuren bestaat uit polyurethaan gemodificeerd alkydhars en is binnen en buiten te gebruiken. Door de samenstelling van dit product biedt het een goede UV bescherming aan jouw ondergrond. Daarnaast is het ook een kras-, stoot-, en slijtvaste coating.

Met de gekozen zijdeglanzen kleur creëer je het decoratieve effect. Je kan bijvoorbeeld de woonkamer-, keuken-, garage- of schuur met een van onze mooie kleuren uit het assortiment verfraaien. De toplaag is filmvormend en daardoor eenvoudig te reinigen. Zo behoud je een gave uitstraling!

Aangezien de Betonverf 1-component RAL kleuren zelf eenvoudig te verwerken is, is het geschikt voor elke doe-het-zelfer. Je breng de betonverf erg eenvoudig aan met een kwast, roller of spuit. Wij adviseren 2 lagen als je de betonverf op een muur verwerkt en 3 lagen op een vloer! het rendement in beide gevallen is 4,5 m² per 0,75 liter voor 1 laag.

Geschikt voor

Doe-het-zelver, Professioneel

Toepassingen

, , , , ,

Aanbrengen

Kwast, Roller

Inhoud in liter

0,75 liter

Basis

Polyurethaan gemodificeerd alkydhars

Componenten

1-component

Ondergronden

Asfalt, Beton, Cement, Gietvloer (Anhydriet), Hout, Kunststof, Metaal, Steen, Zandcement

Ruimtes

, , , , , , , ,

Binnen of buiten

Binnen, Buiten

Dekkend of transparant

Dekkend

Glansgraad

Halfglans

Rendement

4,5 per 0,75 liter

Kras en slijtvast

Ja

UV- en weerbestendig

Ja

Vochtregulerend

Nee

Overschilderbaar

Na circa 24 uur

Stofdroog

Na circa 6 uur

Uitgehard

Na minimaal 24 uur

Rocks Colours, uitblinkers voor binnen & buiten

Rocks Colours is een A-merk online leverancier van hoogwaardige interieur en exterieur uitblinkers, zoals frisse verfsoorten, beitsen, beton ciré, oliën, pigment poeders, primers, coatings en handige gereedschappen. De producten worden zorgvuldig per bestelling op maat gemaakt en einde van elke werkdag uitgeleverd aan onze klanten.

Digitale kleurenwaaier
Onze webshop biedt een slimme digitale kleurenwaaier waar je met enkele klikjes op jouw gewenste kleur en product uit komt. Van elke kleurstaal hebben we een gedetailleerde foto van de werkelijke kleur gemaakt.

Vragen over het gebruik van een product? WhatsApp tussen 09.00 tot 21.00 uur
Omdat we veel waarde hechten aan een duidelijke uitleg van onze producten mag je ons altijd appen, als je een vraag hebt over het gebruik van een product in onze webshop. Onze productspecialisten doen dat 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur als het gaat over producteigenschappen, toepassingen en het gebruik daarvan.

Vragen over een levering? Mail onze klantenservice binnendienst
Heb je een vraag over de levering van een bestelling, mail dan je vraag, voorzien van je naam + bestelnummer aan info@rockscolours.nl. Onze klantenservice binnendienst zal je vraag over je bestelling tijdens werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur beantwoorden.

Ben je zakelijk gebruiker en bestel je vaker grotere hoeveelheden? Bekijk dan bovenaan deze pagina de link naar zakelijk gebruik.

WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: