Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Teerlook hout mat Tjära

Per 0,75 liter
Aanbieding!

Vanaf 24,95

Nodig bij dit product

Geen producten gevonden
Nodig bij dit product
Geen producten gevonden

Teerlook hout mat Tjära is een teervervanger voor houten objecten, zoals schuren, palen, hekken, bruggen etc. De Teerlook hout mat Tjära is een erg makkelijk te gebruiken en sneldrogend product, dat ook nog eens geurloos is. Het geeft langdurige bescherming tegen alle weersinvloeden en is UV-bestendig. de houtcoat is verkrijgbaar in een aantal matte en glanzende kleuren en geeft een mooie, natuurlijke look.

Door diverse eigenschappen is teerlook hout vrijwel direct te gebruiken en hoeft de ondergrond alleen maar schoon-, droog en stofvrij gemaakt te worden. Schuren is dus niet altijd nodig.

Wil je toch liever de glanzende variant? Kies dan voor de Teerlook hout glans Tjära.

Geschikt voor

Doe-het-zelver, Professioneel

Aanbrengen

Kwast, Roller

Inhoud in liter

0,75 liter

Basis

Gemodificeerde alkydhars en standolie

Componenten

1-component

Ondergronden

Hout

Ruimtes

, ,

Binnen of buiten

Binnen, Buiten

Dekkend of transparant

Dekkend

Glansgraad

Mat

Rendement

6 – 7,5 m² per 0,75 liter

Kras en slijtvast

Ja

UV- en weerbestendig

Ja

Vochtregulerend

Ja

Overschilderbaar

Na circa 24 uur

Stofdroog

Na circa 3 uur

Uitgehard

Na minimaal 24 uur

Toepassingen

Handleiding

Toepassing
Bovengronds op (on)behandeld hout. Zowel op fijn bezaagd als geschaafd, behandeld, onbehandeld of geïmpregneerd hout.

Gereedschap
Kwast of roller (evt. verdunnen met terpentine).

Rendement
Geschaafd/glas hout: 7,5 m² per 0,75 liter.
Fijn bezaagd/ruw hout: 6 m² per 0,75 liter.

Verwerkingsadvies
Voor gebruik goed roeren en de ondergrond goed schoon-, droog en stofvrij maken. Verwerken met de kwast. Eventueel verdunnen met terpentine, hiermee kan ook het gereedschap worden gereinigd. Verbruik is zeer afhankelijk van de ruwheid en zuiging van de ondergrond. Breng minimaal 2 lagen aan op behandeld hout voor een goede bescherming. Teerlook hout geeft op onbehandeld hout het beste resultaat wanneer er 3 lagen worden aangebracht.

Rocks Colours, uitblinkers voor binnen & buiten

Rocks Colours is een A-merk online leverancier van hoogwaardige interieur en exterieur uitblinkers, zoals frisse verfsoorten, beitsen, beton ciré, oliën, pigment poeders, primers, coatings en handige gereedschappen. De producten worden zorgvuldig per bestelling op maat gemaakt en einde van elke werkdag uitgeleverd aan onze klanten.

Digitale kleurenwaaier
Onze webshop biedt een slimme digitale kleurenwaaier waar je met enkele klikjes op jouw gewenste kleur en product uit komt. Van elke kleurstaal hebben we een gedetailleerde foto van de werkelijke kleur gemaakt.

Vragen over het gebruik van een product? WhatsApp tussen 09.00 tot 21.00 uur
Omdat we veel waarde hechten aan een duidelijke uitleg van onze producten mag je ons altijd appen, als je een vraag hebt over het gebruik van een product in onze webshop. Onze productspecialisten doen dat 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur als het gaat over producteigenschappen, toepassingen en het gebruik daarvan.

Vragen over een levering? Mail onze klantenservice binnendienst
Heb je een vraag over de levering van een bestelling, mail dan je vraag, voorzien van je naam + bestelnummer aan info@rockscolours.nl. Onze klantenservice binnendienst zal je vraag over je bestelling tijdens werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur beantwoorden.

Ben je zakelijk gebruiker en bestel je vaker grotere hoeveelheden? Bekijk dan bovenaan deze pagina de link naar zakelijk gebruik.

WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: