Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Laat je inspireren door kleureffect

Betonlook verf, houtbeits, betonverf, kalkverf of beton ciré zijn enkele verschillende producten in ons assortiment. Belangrijk is dat jij een gevoel en idee vormt over kleur, effect en of structuur. Op basis daarvan zoek je een passende verf, beits of beton ciré uit. Onze webshop helpt je d.m.v. een kleurenwaaier. In de kleurenwaaier hebben wij foto’s opgenomen van onze producten. De kleuren zijn dus niet gefotoshopt. Op deze pagina laten we we een paar voorbeelden zien van mogelijkheden die je met Rocks Colours producten kunt creëren.

Geef je tuinoverkapping
een stoere look met
beton ciré stucco waterdicht!

Onze beton ciré stucco 1 laags waterdicht is uitstekend inzetbaar voor je tuinvloer onder je overkapping. Of als vloer in een natte cel van je doucheruimte. Je brengt de beton ciré stucco slechts met één laag aan. Je kan de structuur zelf bepalen. Glad of ruw (foto is ruwe tuin terrasvloer) is mogelijk. Beton ciré Stucco bezit een waterdicht component (95 tot 100% volgens fabrikant) wat ervoor zorgt dat er geen water doordringt. Wil je volledige zekerheid bij waterdicht maken, werk dan altijd af met een beton ciré coating. Voor de natte cel in de douche adviseren we een epoxy onderlaag aan te brengen.

Snelle levering
Groot assortiment
Eenvoudig doe-het-zelf
Beton ciré stucco waterdicht

Beton ciré stucco waterdicht bezit een speciale component wat de betonstuc voor 95% tot 100% waterdicht maakt. Elke andere beton ciré dien je om het waterdicht te maken voor of na te bewerken met epoxy of coating. Het grote voordeel van beton ciré stucco is dat de fabrikant er in geslaagd is het basisproduct grotendeels vanuit zichzelf waterdicht te krijgen. Een vloer onder een tuinoverkapping wat af en toe wat regeninslag kan krijgen kan zonder coating de tijd doorstaan. Wil je een natte cel zoals de doucheruimte voorzien van beton ciré zoals de video hiernaast, dan is beton ciré stucco het sterkste product in onze webshop Wij adviseren wel om de wand en vloer in de douche met een coating af te lakken, zodat de toplaag altijd een extra  sterke beschermende werking heeft.

Voordelen beton ciré stucco

  • Waterdichtende eigenschap voor 95%
  • Extra geschikt voor vochtige ruimtes zoals de natte cel in de badkamer of buitenvloer
  • Slechts in 1 laag aan te brengen
  • Zeer gebruikersvriendelijk en bij uitstek geschikt voor de doe het zelfer
  • 32 kleuren
  • Kant-en-klaar voor gebruik
  • Geen chemische toevoegingen
Kleur je omgeving
met betonlook verf

Onze betonlook verf is kant-en-klaar en op kleur gemengd. Even, roeren, rollen en met de kwast nabewerken en je betonlook is klaar. De verf geeft een mooie betonlook effect. Hoe donkerder des te meer contrast je krijgt. Wil je wat rust op een wand, dan gebruik een lichtere kleur. Handig is om ook direct gereedschap en verf protect bij te bestellen voor een betere bescherming van vocht en vuil. Check ook de ondergrond altijd eerst goed. Ga je voor zeker, bestel dan onze primer erbij voor een juiste hechting van de betonlook verf. Kortom, je hoeft zelf dus niet meer te mengen en je kunt direct aan de slag.

Geïnspireerd? Bekijk één van de producten
NIEUW: De creatieve eigenschappen van de Rocks beton ciré pearl collectie.

Binnenkort in onze webshop: De nieuwe collectie Rocks Pearl geeft een special effect en meer dan bijzondere betonlook effect. Het fraaie van Rocks Pearl is dat jezelf de structuur bepaalt van globaal tot vol. Hiernaast zie je 2 verschillende structuren. Wij hebben die eenmaal, tweemaal en driemaal bewerkt. Je ziet op de foto de verschillende structuren die daarmee ontstaan. In het algemeen geldt dat als je rolt er een vlakkere structuur ontstaat. Wil je veegjes op de muur, ga dan met een blokkwast kleine vegen aanbrengen die je kriskras aanbrengt. Zorg wel altijd voor een goede onderlaag waar de betonlook verf op hecht. Bijvoorbeeld een biologische primer uit onze winkel zorgt voor een betere afdekking van de betonlook verf. In de webshop hebben we echte kleurstalen betonlook stalen opgenomen. We hebben een standaard groot assortiment aan betonlook kleuren.

Lees onze laatste blogs

Wij brengen elke maand een blog uit. In de blogs lees je alles over creatieve toepassingen, weetjes en krijg je volop tips over het gebruik van onze producten.

Zo lees je meer over de voordelen van betonlook verf en op de vragen: waar kan je het allemaal op toepassen? Wat is belangrijk bij het gebruik van beits? Hoe kan ik beton ciré toepassen? Hoe kan ik werken met de kleuren van de pigment poeders? Waar kan je de pigment poeders allemaal op toepassen? Kortom, vele weetjes tref je aan op onze blogpagina.

De waardering van www.rockscolours.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 14 reviews.
WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: