Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Tuinbeits Finska semi-dekkend

Per 0,75 liter
Aanbieding!

Vanaf 34,95

Staffelkorting

Let op: de staffelkorting wordt pas zichtbaar als u de bestelling in de winkelwagen plaatst!
2 st.3 st.4 st.5 st.
 34,95  34,60 34,95  34,25 34,95  33,90 34,95  33,55

Nodig bij dit product

Geen producten gevonden
Nodig bij dit product
Geen producten gevonden

De Tuinbeits Finska is een semi-dekkende beits voor verfraaiing en bescherming van alle houtsoorten, zoals schuttingen, vlonders, tuinhuisjes, pergola’s, tuinmeubilair etc. Onze tuinbeits beschermt het hout tegen weersinvloeden en accentueert de houtnerf. Tuinbeits Finska heeft schimmel-, rot- en aangroeiwerende eigenschappen en biedt tevens een optimale weer- en UV-bestendigheid, waardoor een optimale conservering mogelijk is. Bovendien is de tuinbeits zeer eenvoudig te verwerken voor elke doe-het-zelver.

De tuinbeits geeft een uitstekende bescherming aan reeds behandeld, onbehandeld, geïmpregneerd, fijn bezaagd of geschaard hout. Tuinbeits Finska wordt in meerdere kleuren geleverd.

Onze tuinbeits beschermt houten ondergronden in en om de tuin tegen weersinvloeden. Niet alleen dient de tuinbeits als een beschermlaag maar ook voor het inkleuren van houten vloeren en meubelen voor binnen. Doordat de tuinbeits houten ondergronden beschermt tegen weersinvloeden, behoud de houten ondergrond altijd een mooie en fraaie look die niet verkleurt. Met een lichte zijdeglans en semi-dekkende uitstraling geeft Tuinbeits Finska een trendy uitstraling, waarbij de houtstructuur enigszins zichtbaar blijft.

Voor een optimaal resultaat dien je op onbehandeld hout minimaal 3 lagen tuinbeits aan te brengen en op behandeld hout minimaal 2 lagen. Daarmee zorg je dat de ondergrond goed beschermt.

 

Geschikt voor

Doe-het-zelver, Professioneel

Aanbrengen

Kwast, Roller

Inhoud in liter

0,75 liter

Basis

Gemodificeerde alkydhars en standolie

Componenten

1-component

Ondergronden

Hout

Ruimtes

,

Binnen of buiten

Binnen, Buiten

Dekkend of transparant

Semi-transparant

Glansgraad

Halfglans

Rendement

10 m² per 0,75 liter

Kras en slijtvast

Ja

UV- en weerbestendig

Ja

Vochtregulerend

Nee

Overschilderbaar

Na circa 24 uur

Stofdroog

Na circa 6 uur

Uitgehard

Na minimaal 24 uur

Toepassingen

Handleiding

Toepassing
Transparante beits voor verfraaiing en bescherming van diverse houtsoorten.

Gereedschap
Kwast of roller.

Rendement
Circa 10 m² per 0,75 liter.

Verwerking
Product is gebruiksklaar. Voor gebruik goed schudden of roeren. Voor een betere hechting wordt schuren tussen de lagen aanbevolen. Breng minimaal 3 lagen aan voor een optimale bescherming. Wanneer de ondergrond niet effen van kleur is, zal dit terug te zien zijn in het eindresultaat.

Nieuw houtwerk: Totaal 3 lagen aanbrengen, eerste laag eventueel max. 5% verdunnen. De tweede en volgende lagen onverdund aanbrengen.

Bestaand houtwerk: Afhankelijk van de bestaande kleur kan een extra laag tuinbeits semi-dekkend noodzakelijk zijn in verband met de kleurkracht.

Rocks Colours, uitblinkers voor binnen & buiten

Rocks Colours is een A-merk online leverancier van hoogwaardige interieur en exterieur uitblinkers, zoals frisse verfsoorten, beitsen, beton ciré, oliën, pigment poeders, primers, coatings en handige gereedschappen. De producten worden zorgvuldig per bestelling op maat gemaakt en einde van elke werkdag uitgeleverd aan onze klanten.

Digitale kleurenwaaier
Onze webshop biedt een slimme digitale kleurenwaaier waar je met enkele klikjes op jouw gewenste kleur en product uit komt. Van elke kleurstaal hebben we een gedetailleerde foto van de werkelijke kleur gemaakt.

Vragen over het gebruik van een product? WhatsApp tussen 09.00 tot 21.00 uur
Omdat we veel waarde hechten aan een duidelijke uitleg van onze producten mag je ons altijd appen, als je een vraag hebt over het gebruik van een product in onze webshop. Onze productspecialisten doen dat 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur als het gaat over producteigenschappen, toepassingen en het gebruik daarvan.

Vragen over een levering? Mail onze klantenservice binnendienst
Heb je een vraag over de levering van een bestelling, mail dan je vraag, voorzien van je naam + bestelnummer aan info@rockscolours.nl. Onze klantenservice binnendienst zal je vraag over je bestelling tijdens werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur beantwoorden.

Ben je zakelijk gebruiker en bestel je vaker grotere hoeveelheden? Bekijk dan bovenaan deze pagina de link naar zakelijk gebruik.

WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: