Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Metaallook verf Ferro

Per 50 gram
Aanbieding!

Vanaf 26,95

Staffelkorting

Let op: de staffelkorting wordt pas zichtbaar als u de bestelling in de winkelwagen plaatst!
2 st.3 st.4 st.5 st.
 26,95  26,68 26,95  26,41 26,95  26,14 26,95  25,87

Nodig bij dit product

Nodig bij dit product

De metaallook verf is een unieke verf die je wand of meubels een bijzonder effect geeft in bijvoorbeeld een goudbronzen of zilveren uitstraling. Heb je thuis, in jouw bedrijf of restaurant een mooie wand? Denk dan eens aan metallic verf. Het product bestaat uit een zakje verf coating en de gekozen metaallook pigment. Door deze twee te mengen met water, is de metallic verf klaar voor gebruik en kun je het aanbrengen op bijvoorbeeld een reeds geverfde muur of wand.

De metaallook verf is bedoeld als toplaag over andere verf heen. Juist de metaal look geeft dan zo’n wand een metalen effect. Voor een optimaal effect gebruik je onze kalkverf, krijtverf of betonlook verf. Aansluitend breng je een laag van de metaallook verf aan.

De metallic verf dekt geheel. De onderkleur van onze verven maakt niet zoveel uit, maar gebruik je een andere of eigen verf zorg dat je een niet al te donkere kleur aanbrengt.

Geschikt voor

Doe-het-zelver, Professioneel

Aanbrengen

Kwast, Roller

Basis

Poederbasis

Componenten

2-componenten

Ondergronden

Beton, Hout, Steen

Ruimtes

, , , , , , ,

Binnen of buiten

Binnen

Dekkend of transparant

Dekkend

Glansgraad

Hoogglans

Rendement

Zakjes voor 5 m²

Vochtregulerend

Ja

Overschilderbaar

Na circa 4 uur

Stofdroog

Na circa 2 uur

Uitgehard

Na minimaal 24 uur

Handleiding

Kenmerken metallic verf
• Afneembaar, vuil- en vochtwerend, gebruikersvriendelijk, duurzaam

Aanbrengen metallic verf
• Maak het meegeleverde zakje verf coating aan met water. per 5 m² 0,5 liter water
• Laat dit 15 minuten staan
• Meng vervolgens het metallic pigment met de verf coating
• Breng het bij voorkeur aan met een blokkwast voor het beste resultaat

Hoeveel heb je nodig?
• Mocht je een minder doorzichtig effect willen, dan is het mogelijk om los extra pigment te bestellen of om meerdere lagen aan te brengen

Droogtijd
• De verf is stof droog na 2 uur en overschilderbaar na 4 uur
• De totale droogtijd is 12 tot 24 uur
• De laagdikte, temperatuur en luchtvochtigheid kunnen dit beïnvloeden

Opslag
• De verf is ongeopend 12 maanden houdbaar in een droge omgeving
• Na het openen is de verf nog maximaal 3 dagen te gebruiken
• Bewaar de verf tussen 5°C en 30°C

Verfsoorten waarop de metallic verf kan worden aangebracht
Krijtverf is een verfsoort die wordt gebruikt om muren af te werken met een matte finish, het geeft een egalere finish dan kalkverf. Het is toepasbaar op een groot aantal ondergronden en omdat de poriën van de verf openstaan, is deze erg luchtig. Dit zorgt er voor dat de muur kan blijven ademen, waardoor vochtproblemen minimaal zijn.

Betonlook verf wordt op kleur geleverd en je hoeft thuis dus de losse pigmenten niet meer te mengen. Je kunt dus snel aan de slag met het aanbrengen van de verf. De betonlook verf kun je gebruiken op wanden, muren, meubels en alle interieur accessoires.

Kalkverf heeft dezelfde fijne eigenschappen als betonlook verf. Oftewel geschikt voor de woonkamer, het toilet, de keuken en de hal. Kalkverf is van nature een ademend materiaal waarmee je vocht -en schimmelvorming tegen kunt gaan.

Leemverf is een fijne verfsoort welke toepasbaar is in vele ruimtes thuis. Het wordt gemaakt op basis van leem, pigment en water welke je thuis zelf mengt. Het geeft de wand een poederige maar rustige uitstraling.

 

Rocks Colours, uitblinkers voor binnen & buiten

Rocks Colours is een A-merk online leverancier van hoogwaardige interieur en exterieur uitblinkers, zoals frisse verfsoorten, beitsen, beton ciré, oliën, pigment poeders, primers, coatings en handige gereedschappen. De producten worden zorgvuldig per bestelling op maat gemaakt en einde van elke werkdag uitgeleverd aan onze klanten.

Digitale kleurenwaaier
Onze webshop biedt een slimme digitale kleurenwaaier waar je met enkele klikjes op jouw gewenste kleur en product uit komt. Van elke kleurstaal hebben we een gedetailleerde foto van de werkelijke kleur gemaakt.

Vragen over het gebruik van een product? WhatsApp tussen 09.00 tot 21.00 uur
Omdat we veel waarde hechten aan een duidelijke uitleg van onze producten mag je ons altijd appen, als je een vraag hebt over het gebruik van een product in onze webshop. Onze productspecialisten doen dat 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur als het gaat over producteigenschappen, toepassingen en het gebruik daarvan.

Vragen over een levering? Mail onze klantenservice binnendienst
Heb je een vraag over de levering van een bestelling, mail dan je vraag, voorzien van je naam + bestelnummer aan info@rockscolours.nl. Onze klantenservice binnendienst zal je vraag over je bestelling tijdens werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur beantwoorden.

Ben je zakelijk gebruiker en bestel je vaker grotere hoeveelheden? Bekijk dan bovenaan deze pagina de link naar zakelijk gebruik.

WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: