Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Buitenverf Fuori

Per liter
Aanbieding!

Vanaf 29,75

Staffelkorting

Let op: de staffelkorting wordt pas zichtbaar als u de bestelling in de winkelwagen plaatst!
2 st.3 st.4 st.5 st.
 29,75  29,45 29,75  29,16 29,75  28,86 29,75  28,56

Nodig bij dit product

Nodig bij dit product

Met de Buitenverf Fuori uit de collectie van ROCKS Colours kan je een fraai en uniek eindresultaat bereiken. De buitenverf is speciaal ontwikkeld voor buitentoepassingen op ondergronden zoals hout, steen, etc. In onze collectie kan je kiezen uit ruim 14 verschillende kleuren buitenverf. Daardoor kan je vrijwel iedere stijl bereiken met een buitenverf. Je kan de Buitenverf Fuori toepassen op meer dan een buitenwand. Zo kan je bijvoorbeeld ook meubels voorzien van een bijzonder effect. Met een gebruiksvriendelijke werking kan je jouw Buitenverf Fuori eenvoudig verwerken. Voor het beste eindresultaat breng je de buitenverf aan in 1 à 2 lagen.

De verven uit het assortiment van ROCKS Colours zijn gebruiksvriendelijk en duurzaam. Door het gebruik van 100% ecologische grondstoffen ontstaat een CO² neutraal product. Je kan dus jouw huis, tuin of meubels dus verfraaien met een natuurvriendelijk product zonder bijkomst van chemische stoffen. Buitenverf geeft een een hoogglans afwerking.

Omdat de verfsoorten uit onze ROCKS Colours collectie uniek zijn bieden wij je graag advies over de mogelijkheden. Wij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden van het toepassen, voorbereiden en de afwerking.

Lees voor het gebruik van onze buitenverf eerst goed de handleiding door!

Geschikt voor

Doe-het-zelver, Professioneel

Aanbrengen

Kwast, Roller

Inhoud in liter

1 liter

Basis

Waterbasis

Componenten

1-component

Ondergronden

Hout, Steen

Ruimtes

Binnen of buiten

Buiten

Dekkend of transparant

Dekkend

Glansgraad

Hoogglans

Rendement

8 m² per liter

UV- en weerbestendig

Ja

Overschilderbaar

Na circa 2 uur

Stofdroog

Na circa 2 uur

Uitgehard

Na minimaal 48 uur

Rocks Colours, uitblinkers voor binnen & buiten

Rocks Colours is een A-merk online leverancier van hoogwaardige interieur en exterieur uitblinkers, zoals frisse verfsoorten, beitsen, beton ciré, oliën, pigment poeders, primers, coatings en handige gereedschappen. De producten worden zorgvuldig per bestelling op maat gemaakt en einde van elke werkdag uitgeleverd aan onze klanten.

Digitale kleurenwaaier
Onze webshop biedt een slimme digitale kleurenwaaier waar je met enkele klikjes op jouw gewenste kleur en product uit komt. Van elke kleurstaal hebben we een gedetailleerde foto van de werkelijke kleur gemaakt.

Vragen over het gebruik van een product? WhatsApp tussen 09.00 tot 21.00 uur
Omdat we veel waarde hechten aan een duidelijke uitleg van onze producten mag je ons altijd appen, als je een vraag hebt over het gebruik van een product in onze webshop. Onze productspecialisten doen dat 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur als het gaat over producteigenschappen, toepassingen en het gebruik daarvan.

Vragen over een levering? Mail onze klantenservice binnendienst
Heb je een vraag over de levering van een bestelling, mail dan je vraag, voorzien van je naam + bestelnummer aan info@rockscolours.nl. Onze klantenservice binnendienst zal je vraag over je bestelling tijdens werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur beantwoorden.

Ben je zakelijk gebruiker en bestel je vaker grotere hoeveelheden? Bekijk dan bovenaan deze pagina de link naar zakelijk gebruik.

WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: