Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Veelgestelde vragen over:
Betonlook verf Rocca

Om te berekenen hoeveel verf je nodig bent hoef je alleen het aantal vierkante meters uit te rekenen. Dit doe je door de lengte van het oppervlak te vermenigvuldigen met de breedte. Meet alles nauwkeurig op en voer het aantal gewenste vierkante meters in onze calculator in. Hierna krijg je te zien hoeveel verf je nodig hebt voor jouw klus.

Wij adviseren altijd om een ondergrond te schuren en schoon te maken. Daardoor zal de hechting van jouw verf beter zijn. Bij een poreuze ondergrond breng je het beste eerst een primer aan. Zo voorkom je een zuiging van jouw ondergrond.

In het assortiment van ROCKS Colours vind je 58 verschillende kleuren betonlook verf. De verf mengen wij voor je op kleur. Daardoor kan je direct bij levering van de verf aan de slag. Doordat de verf vooraf wordt gemengd kan deze niet worden geretourneerd.
Onze betonlook verf geeft het mooiste resultaat wanneer je het aanbrengt op wanden. Ook kan je onze verf toepassen in een badkamer, toilet of keuken. Na het aanbrengen van jouw betonlook verf raden wij je aan een coating aan te brengen. Zo bescherm je het oppervlak en voorkom je vlekken.

Wanneer je een tafel wilt schilderen in een betonlook stijl raden wij je aan om dit niet te doen met betonlook verf. Wel kan je krijtverf gebruiken voor ondergronden zoals tafels. Doordat krijtverf een egale verf is ontstaan er geen oneffenheden. Wil je een echt beton effect? Kies dan voor beton ciré stucco.

Wij adviseren om jouw betonlook verf in 2 lagen toe te passen. Daardoor ontstaat het beste eindresultaat. Ook raden wij je aan om vooraf een van onze primers aan te brengen. Zo voorkom je een enorme zuiging van jouw ondergrond. Ook zorgt de primer voor het juiste betonlook effect.

Het aanbrengen van de eerste betonlook verf laag doe je met een roller. Vervolgens breng je de tweede laag aan met een kwast. Wil je een levend betonlook effect? Maak dan korte vegen met jouw kwast. Wil je liever een rustiger geheel? Maak dan langere vegen in een minder druk patroon.

Bij het aanbrengen van een betonlook verf blijven oneffenheden in de ondergrond zichtbaar. Tegelijkertijd zorgen de oneffenheden voor een natuurlijke uitstraling van jouw eindresultaat.

Onze betonlook verf kan je toepassen in een zogenoemde ‘natte cel’ zoals badkamer, keuken of toilet. Wel moet je daarvoor jouw oppervlak beschermen onze bijbehorende coating.

Je kan met één liter betonlook verf zo’n 4 á 5 m² verven in 2 lagen.
Verdun je jouw verf met 5% water? Dan zal het totaal uitkomen op 4 m².
Verdun je jouw verf met 10% water? Dan zal het totaal uitkomen op 5 m² 

Na het aanbrengen van de eerste laag betonlook verf raden wij je aan om minimaal 8 uur te wachten voor het aanbrengen van de tweede laag. 

Wanneer je jouw verf droog en koel bewaard (tussen 5 en 30 graden) kan je de verpakking ongeopend maximaal 12 maanden bewaren.

Wij raden je aan om geen lichte kleur toe te passen in een lichte ruimte. Ga je toch voor een lichtere kleur uit ons assortiment? Maak dan eerst 1 of meerdere proefstukken, je kan bijvoorbeeld 1 proefstuk maken dichtbij een raam, en één aan een schaduwkant van jouw oppervlak. Waarom adviseren wij geen lichte kleur te gebruiken? Je voorkomt hiermee dat de verf wegvalt in het licht. 

Is jouw vraag niet beantwoord?

Heb je op onze veelgestelde vragen pagina geen antwoord kunnen vinden op jouw vraag? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

De waardering van www.rockscolours.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 15 reviews.
WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: