Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Kwast 2 x 2,1 cm

Per stuk
Aanbieding!

Vanaf Oorspronkelijke prijs was:  21,95.Huidige prijs is:  18,95.

Nodig bij dit product

Geen producten gevonden
Nodig bij dit product
Geen producten gevonden

Onze kwast 2 x 2,1 cm is een smalle kwast met lang haar en is uitstekend geschikt voor het opzetten van kalk-, krijt-, leem- of betonlook verf. Met behulp van deze kwasten krijg je een goede dekking en kun je een mooi effect aan je muur of meubelstuk geven.. Vanwege de smalheid van de kwast is het mogelijk om de meest verfijnde effecten te creëren. Als je bijvoorbeeld met onze kalkverf te werk gaat, dan kun je mooie lange dunne vegen maken.

Verfsoorten waarvoor je de kwast 2 x 2,1 cm kunt gebruiken:
Krijtverf is een verfsoort die wordt gebruikt om muren af te werken met een matte finish, het geeft een egalere finish dan kalkverf. Het is toepasbaar op een  groot aantal ondergronden en omdat de poriën van de verf openstaan, is deze erg luchtig. Dit zorgt er voor dat de muur kan blijven ademen, waardoor vochtproblemen minimaal zijn.

Betonlook verf is verkrijgbaar in een kant-en-klaar variant. Dit betekent dat het op kleur geleverd wordt en je thuis dus niet meer hoeft te knoeien met verf en losse pigmenten. Snel aan de slag dus! De verf  is toepasbaar in vele ruimtes. Denk aan een wand in het toilet of de gehele woonkamer.

Kalkverf heeft dezelfde fijne eigenschappen als betonlook verf. Oftewel geschikt voor de woonkamer, het toilet, de keuken en de hal. Kalkverf is van nature een ademend materiaal waarmee je vocht- en schimmelvorming tegen kunt gaan. Met kalkverf geef je wanden een prachtig poederig effect en creëer je een fijn klimaat in huis.

Leemverf is een fijne verfsoort welke toepasbaar is in vele ruimtes thuis. Het wordt gemaakt op basis van leem, pigment en water welke je thuis zelf mengt. Het geeft de wand een poederige maar rustige uitstraling. Waar je bij betonlook verf en kalkverf veel diepte krijgt geeft leemverf juist een rustige look.

Als je liever een mooie egale look wilt creëren, dan kun je beter gebruik maken van een roller. Dit zijn pluisvrije microvezel rollers en zijn geschikt voor het aanbrengen van verven, primers en coatings.

Tag @ROCKScolours in jouw eindresultaat-foto op Instagram en wie weet zie jij jouw foto terug op onze tijdlijn!

Afmetingen kwast

2 x 2,1 cm, 3 x 7 cm, 3 x 14 cm

Geschikt voor

Doe-het-zelver, Professioneel

Toepassing

Verven, Beitsen, Oliën, Primers, Coatings

Rocks Colours, uitblinkers voor binnen & buiten

Rocks Colours is een A-merk online leverancier van hoogwaardige interieur en exterieur uitblinkers, zoals frisse verfsoorten, beitsen, beton ciré, oliën, pigment poeders, primers, coatings en handige gereedschappen. De producten worden zorgvuldig per bestelling op maat gemaakt en einde van elke werkdag uitgeleverd aan onze klanten.

Digitale kleurenwaaier
Onze webshop biedt een slimme digitale kleurenwaaier waar je met enkele klikjes op jouw gewenste kleur en product uit komt. Van elke kleurstaal hebben we een gedetailleerde foto van de werkelijke kleur gemaakt.

Vragen over het gebruik van een product? WhatsApp tussen 09.00 tot 21.00 uur
Omdat we veel waarde hechten aan een duidelijke uitleg van onze producten mag je ons altijd appen, als je een vraag hebt over het gebruik van een product in onze webshop. Onze productspecialisten doen dat 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur als het gaat over producteigenschappen, toepassingen en het gebruik daarvan.

Vragen over een levering? Mail onze klantenservice binnendienst
Heb je een vraag over de levering van een bestelling, mail dan je vraag, voorzien van je naam + bestelnummer aan info@rockscolours.nl. Onze klantenservice binnendienst zal je vraag over je bestelling tijdens werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur beantwoorden.

Ben je zakelijk gebruiker en bestel je vaker grotere hoeveelheden? Bekijk dan bovenaan deze pagina de link naar zakelijk gebruik.

WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: