Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Beton ciré onderhoudsset

Per set
Aanbieding!

Vanaf Oorspronkelijke prijs was:  55,95.Huidige prijs is:  51,95.

Nodig bij dit product

Nodig bij dit product

Beton ciré is poreus, dit zorgt ervoor dat het vuil en vocht opzuigt. Om dit te voorkomen wordt er altijd een coating over aangebracht. De beton cire onderhoudsset is speciaal gemaakt om Beton ciré te beschermen en om dus te voorkomen dat de coating – de beschermende toplaag – wordt aangetast. Wanneer je met chemische schoonmaakmiddelen je beton ciré schoonmaakt kan je deze laag aantasten. Als dit gebeurt wordt het niet meer goed beschermd tegen vuil en vocht. Dus om dit te voorkomen kan je het beste beton ciré reinigen en daarna behandelen met de onderhoudsset. Zou houd je je beton ciré in top conditie en kan je er veel langer van genieten.

Wij raden het aan om de beton ciré onderhoudsset eens per week te gebruiken, voor meer informatie kan je de verdere productomschrijving lezen.

Beton ciré onderhoudsset
Een speciale actieve reiniger voor de eind- en onderhoudsreiniging van beton ciré vloer- en wandafwerkingen, afgewerkt met een 2K-PU coating.

De beton ciré onderhoudsset bestaat uit een:
• Beton ciré reinigingsmiddel
• Beton ciré onderhoudswas

Gebruik het reinigingsmiddel voor het dagelijkse dweilen of poetsen.
• Voeg een scheutje reinigingsmiddel toe aan warm/lauw water.
• Vervolgens kan je met deze oplossing het oppervlak schoonmaken.
• Zorg vooraf dat het oppervlak goed stofvrij is!

Gebruik het onderhoudsmiddel voor wekelijkse bescherming van uw beton ciré oppervlak.
• Voeg een scheutje toe aan warm/lauw water.
• Vervolgens kan je met deze oplossing het oppervlak behandelen.
• Bij voorkeur altijd eerst het Beton Cire reinigingsmiddel gebruiken en daarna het onderhoudsmiddel.

Beton ciré
Beton ciré van ROCKS Colours is een kant-en-klare beton ciré die gebruikt kan worden voor de afwerking van wanden, vloeren, meubels etc. Door het gebruik van natuurlijke materialen is de Beton ciré natuurvriendelijker dan cementgebonden variant. We leveren de stuc in de gewenste kleur in pasta vorm, waardoor toevoeging van pigment en vloeistof niet meer nodig is. Je kan direct aan de slag met het materiaal en het is daardoor zeer makkelijk in gebruik! Daarnaast is de set van ROCKS Colours ook geschikt voor gebruik in de badkamer of het toilet.

Waarom ROCKS Colours?
ROCKS Colours is leverancier van diverse merken. Zo wordt er bij de vervaardiging van onze producten gebruik gemaakt van 100% ecologische en CO² neutrale producten. Met deze natuurvriendelijke producten kan je diverse meubelen of ruimtes opfleuren. Zo geven onze natuurvriendelijke producten snel een goed én vertrouwd gevoel. Daarnaast is onze verf en Beton Ciré van hoge kwaliteit. Wanneer je nog twijfelt over een kleur kan je ook één van onze kleurstalen aanvragen. Daardoor kan je jouw definitieve product kiezen. Ook gaat onze service net dat stapje verder. Onze specialisten staan voor je klaar om je advies te geven over zowel de kleuren als de benodigde materialen.

Inhoud in liter

1 liter

Handleiding

beton ciré reinigingsmiddel

Het beton ciré reinigingsmiddel bevat een speciale actieve reiniger voor de eind- en onderhoudsreiniging van beton ciré vloeren en wanden. Door de afwerking met een 2K-PU-coating creëer je een slijtvaste toplaag, die op zijn beurt zorgt voor optimale bescherming van je beton ciré.

Hoe gebruik je het beton ciré reinigingsmiddel?

  • Maak het oppervlak stofvrij.
  • Voeg vervolgens een scheutje reinigingsmiddel toe aan je emmer (lauw)warm water.
  • Maak met de oplossing het oppervlak goed schoon en laat het vervolgens opdrogen.
    Geniet van het stralende eindresultaat. Schoonmaken was nog nooit zo leuk.

Hoeveel heb je nodig?

Met een scheutje reinigingsmiddel in een emmer met (lauw)warm water heb je ruim voldoende sop om je oppervlak goed te reinigen.

Hoe bewaar je het beton ciré reinigingsmiddel het beste?

Bewaar het beton ciré reinigingsmiddel op een droge en koele plek. Het product is ongeopend 12 maanden houdbaar.

Hoe gebruik je de beton ciré onderhoudswas?

  • Maak het oppervlak stofvrij en schoon met het beton ciré reinigingsmiddel.
  • Voeg een scheutje onderhoudswas toe aan je emmer (lauw)warm water.
  • Neem het oppervlak af met het sop.
  • Herhaal dit proces wekelijks voor de beste bescherming van je beton ciré.

Hoeveel heb je nodig?

Met een scheutje onderhoudswas in een emmer met (lauw)warm water heb je ruim voldoende sop om je oppervlak goed af te nemen.

Hoe bewaar je de beton ciré onderhoudswas het beste?

Je bewaart je beton ciré onderhoudswas ongeopend voor 12 maanden en op een droge en koele plek.

Rocks Colours, uitblinkers voor binnen & buiten

Rocks Colours is een A-merk online leverancier van hoogwaardige interieur en exterieur uitblinkers, zoals frisse verfsoorten, beitsen, beton ciré, oliën, pigment poeders, primers, coatings en handige gereedschappen. De producten worden zorgvuldig per bestelling op maat gemaakt en einde van elke werkdag uitgeleverd aan onze klanten.

Digitale kleurenwaaier
Onze webshop biedt een slimme digitale kleurenwaaier waar je met enkele klikjes op jouw gewenste kleur en product uit komt. Van elke kleurstaal hebben we een gedetailleerde foto van de werkelijke kleur gemaakt.

Vragen over het gebruik van een product? WhatsApp tussen 09.00 tot 21.00 uur
Omdat we veel waarde hechten aan een duidelijke uitleg van onze producten mag je ons altijd appen, als je een vraag hebt over het gebruik van een product in onze webshop. Onze productspecialisten doen dat 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur als het gaat over producteigenschappen, toepassingen en het gebruik daarvan.

Vragen over een levering? Mail onze klantenservice binnendienst
Heb je een vraag over de levering van een bestelling, mail dan je vraag, voorzien van je naam + bestelnummer aan info@rockscolours.nl. Onze klantenservice binnendienst zal je vraag over je bestelling tijdens werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur beantwoorden.

Ben je zakelijk gebruiker en bestel je vaker grotere hoeveelheden? Bekijk dan bovenaan deze pagina de link naar zakelijk gebruik.

WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: