Eenvoudig doe-het-zelf Snelle levering Groot assortiment

Snelle levering BE & NL Groot assortiment Eenvoudig doe-het-zelf

Beton ciré onderhoudswas

Per liter
Aanbieding!

Vanaf Oorspronkelijke prijs was:  34,95.Huidige prijs is:  29,95.

Nodig bij dit product

Nodig bij dit product

Beton ciré is poreus, dit zorgt ervoor dat het vuil en vocht opzuigt. Om dit te voorkomen wordt er altijd een coating over aangebracht. Deze beton ciré onderhoudswas is speciaal gemaakt om beton ciré te beschermen en om dus te voorkomen dat de coating – de beschermende toplaag – wordt aangetast. Wanneer je met chemische schoonmaakmiddelen je beton ciré schoonmaakt kan je deze laag aantasten. Als dit gebeurt wordt het niet meer goed beschermd tegen vuil en vocht. Dus om dit te voorkomen kan je het beste beton ciré reinigen en daarna behandelen met de onderhoudswas. Zo zorg je ervoor dat de beton ciré in top conditie blijft waardoor je er veel langer van kan genieten.

Wij raden het aan om dit eens per week te gebruiken, voor meer informatie kan je de verdere productomschrijving lezen. Een speciale actieve reiniger voor de onderhoud van beton ciré vloer- en wandafwerkingen. De beton ciré onderhoudswas is afgewerkt met een 2K-PU coating.

Gebruik het onderhoudsmiddel voor wekelijkse bescherming van uw beton ciré oppervlak.
• Voeg een scheutje toe aan warm/lauw water.
• Vervolgens kan je met deze oplossing het oppervlak behandelen.
• Bij voorkeur altijd eerst het beton ciré reinigingsmiddel gebruiken en daarna de beton ciré onderhoudswas.

Beton ciré
Een kant-en-klare pasta die gebruikt kan worden voor de afwerking van wanden, vloeren, meubels etc. Door het gebruik van natuurlijke materialen is het natuurvriendelijker dan cementgebonden beton ciré. We leveren de betonlook stuc in de gewenste kleur in pasta vorm, waardoor toevoeging van pigment en vloeistof niet meer nodig is. Je kan direct aan de slag met het materiaal en het is daardoor zeer makkelijk in gebruik! Daarnaast is de set ook geschikt voor gebruik in de badkamer of het toilet.

Waarom ROCKS Colours?
Wij onderscheiden ons door het gebruik van 100% ecologische en CO² neutrale producten. Omdat onze verf een natuurvriendelijker product is dan verfsoorten op basis van chemische stoffen kan je met een nog beter gevoel je huis verfraaien! Daarnaast is onze verf en beton ciré van zeer goede kwaliteit en dat zie je. Ook gaat onze service net dat stapje verder. Onze specialisten staan voor je klaar om je advies te geven over zowel de kleuren als de benodigde materialen.

Inhoud in liter

1 liter

Handleiding

Hoe gebruik je de Beton Ciré onderhoudswas?

  • Maak het oppervlak stofvrij.
  • Vul vervolgens een emmer met (lauw)warm water.
  • Voeg een scheutje van het Beton Ciré reinigingsmiddel toe aan het water en roer het even door.
  • Maak met het sopje het oppervlak goed schoon met een doekje of dweil en laat het vervolgens opdrogen.
  • Gooi je sopje weg en vul de emmer vervolgens opnieuw met (lauw)warm water.
  • Voeg een scheutje onderhoudswas toe aan het water.
  • Neem het oppervlak af met het sopje.
  • Herhaal dit proces wekelijks voor de beste bescherming van je Beton Ciré.

Hoeveel heb je nodig?

Met een scheutje onderhoudswas in een emmer met (lauw)warm water heb je ruim voldoende sop om je oppervlak goed af te nemen.

Hoe bewaar je de Beton Ciré onderhoudswas het beste?

Ongeopend is je Beton Ciré onderhoudswas 12 maanden houdbaar, als je het tenminste op een droge en koele plek bewaart.

Rocks Colours, uitblinkers voor binnen & buiten

Rocks Colours is een A-merk online leverancier van hoogwaardige interieur en exterieur uitblinkers, zoals frisse verfsoorten, beitsen, beton ciré, oliën, pigment poeders, primers, coatings en handige gereedschappen. De producten worden zorgvuldig per bestelling op maat gemaakt en einde van elke werkdag uitgeleverd aan onze klanten.

Digitale kleurenwaaier
Onze webshop biedt een slimme digitale kleurenwaaier waar je met enkele klikjes op jouw gewenste kleur en product uit komt. Van elke kleurstaal hebben we een gedetailleerde foto van de werkelijke kleur gemaakt.

Vragen over het gebruik van een product? WhatsApp tussen 09.00 tot 21.00 uur
Omdat we veel waarde hechten aan een duidelijke uitleg van onze producten mag je ons altijd appen, als je een vraag hebt over het gebruik van een product in onze webshop. Onze productspecialisten doen dat 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur als het gaat over producteigenschappen, toepassingen en het gebruik daarvan.

Vragen over een levering? Mail onze klantenservice binnendienst
Heb je een vraag over de levering van een bestelling, mail dan je vraag, voorzien van je naam + bestelnummer aan info@rockscolours.nl. Onze klantenservice binnendienst zal je vraag over je bestelling tijdens werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur beantwoorden.

Ben je zakelijk gebruiker en bestel je vaker grotere hoeveelheden? Bekijk dan bovenaan deze pagina de link naar zakelijk gebruik.

WhatsApp openen
1
Hallo! Kan ik je ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij ROCKS Colours. We doen ons best een uitblinkende service te verlenen. We beantwoorden via de WhatsApp 7 dagen per week, tussen 09.00 - 21.00 uur vragen over het gebruik en eigenschappen van onze producten (buiten werkdagen volgt het antwoord later op de dag). Vragen over levering en bestelling worden niet via deze app beantwoord, maar tijdens werkdagen via mailadres info@rockscolours.nl (naam + bestelnummer a.u.b. vermelden)
Open nu de WhatsApp en stel je vraag over één van onze producten: